Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα στην Ολλανδία

Ανακοινώθηκαν σήμερα από τον Εργοτέλη τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν οι κιτρινομαυροι στην Ολλανδία. Ο Εργοτέλης θα βρεθεί στην χώρα της Κεντρικής Ευρώπης από τις 25 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου και εκεί θα δώσει πέντε φιλικά παιχνίδια. Σήμερα ανακοινώθηκαν τα τέσσερα και η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται στην αναζήτηση μιας ακόμα. Η ομάδα […]

Ανακοινώθηκαν σήμερα από τον Εργοτέλη τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν οι κιτρινομαυροι στην Ολλανδία. Ο Εργοτέλης θα βρεθεί στην χώρα της Κεντρικής Ευρώπης από τις 25 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου και εκεί θα δώσει πέντε φιλικά παιχνίδια.

Σήμερα ανακοινώθηκαν τα τέσσερα και η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται στην αναζήτηση μιας ακόμα.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου θα ξεκινήσει τις φιλικές αναμετρήσεις στις 26 Ιουλίου με αντίπαλο την Όμνιγουρορλντ που αγωνίζεται στην ΄Β Εθνική Ολλανδίας. Τρεις ημέρες αργότερα θα αντιμετωπίσει την Go Ahead Eagles που βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με την πρώτη αντίπαλο της ομάδας.

Τα επόμενα δύο φιλικά θα δοθούν με αντιπάλους δύο ομάδες από την Ερεντιβίζιε, την πρώτη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία στην Ολλανδία. Πρώτα στις 5 Αυγούστου με αντίπαλο την Φόλενταμ και στην συνέχεια στις 7 με αντίπαλο την Ντε Γκρααφσάπ.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου και θα παραμείνει στην πόλη μας μέχρι τις 24 του μήνα. Την επόμενη ημέρα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία και το Άρνεμ από όπου θα επιστρέψει στις 8 Αυγούστου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook