Για το μπαμ με Βάχουσεκ

Μέχρι τώρα ο Εργοτέλης κινείται μεθοδικά και οργανωμένα για την ενίσχυση του ρόστερ του για την επόμενη περίοδο.

Οι κιτρινόμαυροι πάνε να κάνουν έκπληξη πρώτου μεγέθους με την απόκτηση του Τσέχου διεθνούς μεσοεπιθετικού Στέπαν Βάχουσεκ.

Ο 29χρονος διεθνής μέσος αγωνίστηκε την προηγούμενη περίοδο στην Αούστρια Βιέννης ενώ έχει αγωνιστεί και στην Μαρσεϊγ.

Ο Εργοτέλης κινείται με πλήρη οργάνωση και μεθοδικότητα ώστε να πραγματοποιήσει τις μεταγραφικές επιθυμίες του Νίκου Καραγεωργίου.

Οι κιτρινόμαυροι μετά τις μεταγραφές των Γελαδάρη, Πλάσνεγκερ πάνε να κάνουν έκπληξη πρώτου μεγέθους με την απόκτηση του Στέπαν Βάχουσεκ.

Ήδη η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται σε επαφές με τον Τσέχο μεσοεπιθετικό και δεν αποκλείεται το αίσιο τέλος στην μετακίνηση του στον Εργοτέλη.

Ο 29χρονο μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε την προηγούμενη περίοδο στην Αυστρία και την Αούστρια Βιέννης. Στην Μπουντεσλίγκα παίζει από το 2004 όπου με τον Αυστριακό σύλλογο μετράει 53 συμμετοχές και πέντε γκολ.

Μια επικείμενη μεταγραφή του στους κιτρινόμαυρους θα ισχυροποιήσει ιδιαίτερα το ρόστερ της ομάδας αφού ο Βάχουσεκ μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής αλλά και σαν δεκάρι.

Ο διεθνής Τσέχος είναι ένας ποδοσφαιριστής με εμπειρία από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ενώ έχει φορέσει την φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του 23 φορές και έχει πετύχει πέντε γκολ.

Μάλιστα στο Euro της Πορτογαλίας ο Κάρολ Μπρούκνερ τον είχε συμπεριελάβει στην αποστολή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook