Διαψεύδεται για Μέγκαχεντ, κοιτάζει αλλού

Μπορεί ο Αζμί Μέγκαχεντ να δημιούργησε σήμερα θέμα Μέγκαχεντ ωστόσο στον Εργοτέλη το διαψεύδουν και συνεχίζουν το ψάξιμο για την εύρεση ενός κεντρικού αμυντικού.

Χαλάσε του Μαρσελάο λόγω της χαώδους διαφοράς που προέκυψε στο οικονομικό.

Μπορεί ο Αζμί Μέγκαχεντ να δηλώνει ότι υπάρχει πρόταση από τον Εργοτέλη ωστόσο στους κιτρινόμαυρους δεν συγκινούνται από τις δηλώσεις του Αιγύπτιου αμυντικού.

Η αλήθεια είναι ότι στην ομάδα του Ηρακλείου δεν ασχολήθηκαν ποτέ με τον πρώην αμυντικό του ΠΑΟΚ αλλά ο ίδιος επικοινώνησε με τον Νίκο Καραγεωργίου εκφράζοντας του την επιθυμία να έρθει στον Εργοτέλη.

Ωστόσο το γεγονός ότι ο Μέγκαχεντ τους κοροϊδεψε τον προηγούμενο Ιανουάριο και ενώ βρίσκονταν σε συζητήσεις ένα ωραίο πρωί πήγε στην Κύπρο και την Ανόρθωση φαίνεται πως δεν το έχουν ξεχάσει.

Έτσι Απόστολος Παπουτσάκης και Νίκος Καραγεωργίου ούτε που συγκινήθηκαν από τις εκκλήσεις του Μέγκαχεντ και του έκλεισαν την πόρτα.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο έχουν βάλει άλλους στόχους και δεν συγκινούνται από τον Αιγύπτιο αμυντικό που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ο νούμενο ένα μεταγραφικός στόχος.

Χάλασε του Μαρσελάο Ένας στόχος που είχαν βάλει στον Εργοτέλη χάθηκε λόγω της μεγάλης οικονομικής διαφοράς που υπήρχε. Ο λόγος για τον Μαρσελάο. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός της Μποαβίστα ενδιέφερε τον Καραγεωργίου όμως η μεγάλη διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό δεν επιτρέπει να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Πλέον βάζουν πλώρη για άλλους στόχους και όσο υπάρχει η διαφορά στο οικονομικό τόσο δεν θα κλείνει το θέμα. Το όνομα του Χαβιέρ Μαλαγκένιο πάντα βρίσκεται στο προσκήνιο και δεν φεύγει όσο ο Αργεντίνος αμυντικός δεν συμφωνεί με άλλη ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook