Μέγκαχεντ: Έχω πρόταση από Εργοτέλη

Επανέρχεται για τον Εργοτέλη το όνομα του Αζμί Μέγκαχεντ για το κέντρο της άμυνας.

Ο Αιγύπτιος με δηλώσεις του σε αιγυπτιακή ιστοσελίδα τόνισε ότι έχει πρόταση από τον Εργοτέλη ωστόσο ο ίδιος δεν έχει απαντήσει ακόμα.

Ο Αζμί Μέγκαχεντ με δηλώσεις που έκανε στην αιγυπτιακή ιστοσελίδα FilGoal.com παραδέχεται ότι έχει πρόταση από τον Εργοτέλη χωρίς να έχει δώσει ακόμα την απάντηση του στην ομάδα του Ηρακλείου.

Ο Αιγύπτιος αμυντικός τόνισε ότι εκτός από τον Εργοτέλη έχει πρόταση από την Ομόνοια αλλά και από μια ομάδα της πατρίδας του.

” Έχω προτάσεις από την Ομόνοια και τον Εργοτέλη. Ακόμα έχω πρόταση από μια μεγάλη ομάδα της Αιγύπτου αλλά δεν έχω πάρει μέχρι τώρα τις αποφάσεις μου ” ήταν τα λόγια του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Ο Αιγύπτιος κεντρικός αμυντικός σε δηλώσεις που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα τόνισε ότι δεν τον είχε μιλήσει μαζί του κάποιος από τον Εργοτέλη και δεν αποκλείεται στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε να έγιναν κάποιες επαφές με τους κιτρινόμαυρους.

Η ομάδα του Ηρακλείου έχει ανεβάσει στροφές τα τελευταία 24ωρα προκειμένου να κλείσει το θέμα του κεντρικού αμυντικού με το όνομα του Μέγκαχεντ να μην ακούγεται τόσο έντονα όσα κάποια άλλα. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook