“Κλειστά χαρτιά” από τον Γιάννη Πετράκη

Ο τεχνικός του Εργοτέλη στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου δεν φανέρωσε τις σκέψεις του για τους Μεχία, Πελέ ενώ χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικό το παιχνίδι που έρχεται κόντρα στον Παναιτωλικό.

“Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι και παίζουμε με μια αξιόλογη ομάδα με πολύ καλό υλικό. Μια ομάδα που δεν έχει αλλάξει πολύ από πέρυσι, έχει τον ίδιο προπονητή και μια καλή έδρα. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να είμαστε συνεπείς σε αυτά που θέλουμε και στους στόχους μας” ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Πετράκη που στην συνέχεια απάντησε σε μια σειρά από ερωτήματα που αφορούν τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Πετράκης

Για την διακοπή του πρωταθλήματος

“Η διακοπή ισχύει για όλες τις ομάδες και προσπαθήσαμε να μην χάσουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, τόσο με τα φιλικά όσο και με τις προπονήσεις. Είναι όμως σημαντικό το ότι παιδιά όπως ο Μεχία και ο Πελέ, ήρθαν κοντά στην ομάδα. Πρέπει να αξιοποιήσουμε την διακοπή”.

Για το αν θα προχωρήσει σε άλλη κίνηση ο Εργοτέλης

“Δεν θα γίνει άλλη προσθήκη. Ήδη, το ρόστερ είναι υπερπλήρες και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από το υλικό που έχω στην διάθεση μου”.

Για την κατάσταση των νέων παικτών

“Ο Διαμαντάκος έκανε προετοιμασία με τον Ολυμπιακό ενώ ο Μεχία έκανε ατομική προπόνηση κατά την διάρκεια του καλοκαιριού”

Για το ενδεχόμενο χρησιμοποιήσης του Πελέ

“Αυτά είναι δικά μας θέματα και θα τα χειριστούμε ανάλογα”.

Για το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟ

“Είμαστε αντιμέτωποι με μια μεγάλη ομάδα και θα πούμε περισσότερα όταν έρθει η ώρα του αγώνα”.

Για τον Παναιτωλικό

“Χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι. Πρέπει να έχουμε ποιότητα και σχέδιο στο πλάνο μας”.

Για τον Βερπακόφσκις

“Είναι σημαντικό για εμένα ότι έχω πολλούς ποδοσφαιριστές και όλοι σκεφτόμαστε με βάση το συμφέρον και το καλό του σωματείου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook