Στο Άρνεμ η προετοιμασία

Ο σχεδιασμός των κιτρινόμαυρων για την επόμενη περίοδο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μετά τις ανανεώσεις το επόμενο βήμα είναι η ανακοίνωση του κέντρου της προετοιμασίας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σε Αθλητικό Κέντρο στα περίχωρα του Άρνεμ της Ολλανδίας θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Εργοτέλη. Η αποστολή των κιτρινόμαυρων θα καταλύσει στο ξενοδοχείο “GoldenTulipDe Beyaerd” σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το αθλητικό κέντρο. Οι ακριβείς ημερομηνίες παραμονής της ομάδας μας στην Ολλανδία και το πρόγραμμά της θα ανακοινωθούν αναλυτικά τις επόμενες ημέρες.

Εκεί θα δώσει η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Eredivisie και ήδη οι κιτρινόμαυροι ψάχνουν να δώσουν ένα δυνατό φιλικό την τελευταία ημέρα της προετοιμασίας τους.

Η αποστολή του Εργοτέλη θα αναχωρήσει για τις 9 ή 10 Ιουλίου και εκεί θα παραμείνει για 15 ημέρες.

Φιλικό με Επισκοπή Με αρκετές απουσίες πραγματοποιήθηκε η σημερινή απογευματινή προπόνηση του Εργοτέλη, που αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα, σέντρες, σουτ, και στα τελειώματα των φάσεων. Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Δημήτρης και Γιάννης Κοιλιάρας, Κουτσανικούλης, Μιλάντιν, Ογκουνσότο και Τζούνιορ οι οποίοι έκαναν θεραπεία. Ο Γιώργος Θεοδωρίδης δεν έδωσε το παρών, καθώς έχει πάρει άδεια για τρεις ημέρες από τον Νίκο Καραγεωργίου, για προσωπικούς λόγους.  Στο μεταξύ για φιλανθρωπικούς σκοπούς ο Εργοτέλης θα παίξει φιλικό με την Επισκοπή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook