Όλα είναι στον… αέρα

Την Παρασκευή θα ανοίξει τα χαρτιά του ο Δημήτρης Παπουτσάκης με όλα τα ενδεχόμενα για τον Εργοτέλη να είναι ανοικτά

Σε μια… κλωστή κρέμεται το μέλλον του Εργοτέλη, σε διοικητικό και κατ’ επέκταση σε αγωνιστικό επίπεδο, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά. Ο θάνατος του ηγέτη της ΠΑΕ, Απόστολου Παπουτσάκη και η οριστικοποίηση του υποβιβασμού στην Β’ Εθνική, έχουν φέρει τον σύλλογο σε ένα αδιέξοδο και άπαντες πλέον περιμένουν τον Δημήτρη Παπουτσάκη να ανοίξει τα χαρτιά του και να αποσαφηνίσει τις προθέσεις του αναφορικά με το πακέτο των μετοχών που διαθέτει η οικογένεια του. Τα πάντα αναμένονται να ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη Παρασκευή, ημέρα που, εκτός απροόπτου, θα συγκληθεί συνεδρίαση των διοικητικών συμβουλίων ΠΑΕ και Ερασιτέχνη και εκεί αναμένεται ο γιος του αείμνηστου προέδρου να ξεκαθαρίσει το τι σκέπτεται.

Η αλήθεια είναι ότι ο Δημήτρης Παπουτσάκης έχει μπροστά του ένα… βουνό κυρίως με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που αναλαμβάνει και εκ πρώτης όψης, φαίνεται εκ των πραγμάτων δύσκολο να ασχοληθεί ενεργά με τα ποδοσφαιρικά πράγματα. Ωστόσο είναι δεδομένο ότι δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, ακόμα και σε στενούς φίλους και συνεργάτες, οπότε όσα λέγονται και ακούγονται για το μέλλον του Εργοτέλη, μόνο ως εικασίες μπορούν να χαρακτηριστούν. Το δεδομένο είναι ότι τα πάντα βρίσκονται στον αέρα και μόνο μετά την τοποθέτηση του Δ. Παπουτσάκη θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Σε περίπτωση πάντως που ο ίδιος δεν μπει μπροστά, τότε δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα. Από διοίκηση πρωτοδικείου, νέα πρόσωπα που ο ίδιος θα ορίσει, προσπάθειες για ανεύρεση επενδυτών, μέχρι και το ακραίο σενάριο οριστικής αποχώρησης με απρόβλεπτες συνέπειες για τον Εργοτέλη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook