Βακουφτσής μέχρι το 2010

Ξεκίνησε ο χορός των ανανεώσεων για τον Εργοτέλη, με τον Γιώργο Βακουφτσή να υπογράφει νέο συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια.

Νέα συνάντηση θα γίνει ανάμεσα σε ΟΦΗ και Εργοτέλη την Κυριακή στο ΝΑΝΑ BEACH στα πλαίσια των καλών σχέσεων των δύο ομάδων.

Ο χορός των ανανεώσεων ξεκίνησε στον Εργοτέλη με τον πρώτο που χορεύει να είναι ο Γιώργος Βακουφτσής.

Ο έμπειρος επιθετικός που ήρθε στον Εργοτέλη τον προηγούμενο Ιανουάριο από την Κύπρο και την Ομόνοια είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής από αυτούς που λήγουν τα συμβόλαια τους που θα είναι και του χρόνου κάτοικος Ηρακλείου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Διεθνής Ενώσις Εργοτέλης:

Η Π.Α.Ε Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας της, για δύο ακόμη χρόνια με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Γιώργο Βακουφτσή. “

Συνάντηση με ΟΦΗ την Κυριακή Στο μεταξύ στα πλαίσια των καλών σχέσεων ανάμεσα σε ΟΦΗ και Εργοτέλη την Κυριακή θα γίνει νέα συνάντηση μεταξύ των δύο διοικήσεων όπως και αυτή του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Η συνάντηση θα γίνει στο ΝΑΝΑ BEACH που είναι και ιδιοκτησία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ, Αντώνη Καράτζη ενώ το παρόν θα δώσουν και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook