Τέλος μετά από 6,5 χρόνια ο Καραγεωργίου από τον Εργοτέλη

Μέσα σε ένα κλίμα έντονης συγκίνησης Καραγεωργίου και Παπουτσάκης έλαβαν τέλος στην συνεργασία τους με τον Μακεδόνα τεχνικό να αποχαιρετάει την ομάδα μετά από 6,5 χρόνια. Δήλωση “βόμβα” από τον πρόεδρο του Εργοτέλη που δήλωσε πως “Η superleague δεν τέλειωσε ακόμα για τον Εργοτέλη”.

Μέσα σε ένα κλίμα έντονης συγκίνησης Καραγεωργίου και Παπουτσάκης έλαβαν τέλος στην συνεργασία τους με τον Μακεδόνα τεχνικό να αποχαιρετάει την ομάδα μετά από 6,5 χρόνια. Δήλωση “βόμβα” από τον πρόεδρο του Εργοτέλη που δήλωσε πως “Η superleague δεν τέλειωσε ακόμα για τον Εργοτέλη”.

Στην συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο ξενοδοχείο “Λατώ” το κλίμα ήταν έντονο και φορτισμένο συγκινισιακά, μεταξύ των δυο ανδρών.Ο Νίκος Καραγεωργίου την ώρα της αναφοράς του, δεν άντεξε και “λύγισε”. Τα δάκρυα έτρεχαν απο τα μάτια του την ώρα που έκανε τις τελευταίες του δηλώσεις ως προπονητής του Εργοτέλη.

“Σας ευχαριστώ όλους που βρίσκεστε εδώ και ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας. Θα δώσω τον λόγο στον Νικο και στην συνέχεια θα τοποθετηθώ και εγώ” είπε αρχικά ο Απόστολος Παπουτσάκης δίνοντας τον λόγο στον Νίκο Καραγεωργίου, ο οποίος δήλωσε:

“Να σας χαιρετήσω και να σας ευχαριστησω που βρίσκεστε εδώ. Πριν 6,5 χρονια χτύπησε το τηλεφωνο μου στην Θεσσαλονικη όπου βρισκόμουν. Ήταν ο κ. Τζώρτζογλου και ο κ. Σουλτάτος και αυτό ήταν η αιτία να βρεθώ στην Κρήτη και να γνωρίσω τον Εργοτέλη.Ημερολογιακά αυτές τις 7 σεζόν υπήρξαν καλές και κακές στιγμές. Όλοι τα ζήσαμε και εξακολουθούμε να τα ζούμε. Ήταν μία από τις καλύτερες περιόδους τις ζωής μας άσχετα αν το επίπεδο δεν ήταν σαν ΠΑΟ η ΠΑΟΚ που αγωνιστηκα σαν ποδοσφαιριστής και υπηρέτησα σαν προπονητής.Ευχαριστώ τον Κ. Τζώρτζογλου που με έφερε εδώ και τον Κ. Παπουτσάκη. Μου συμπεριφέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο και όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν ένα.Η τελευταία χρονιά δεν ήταν αυτή που θα περιμέναμε. Είχαμε περισσότερες απαιτήσεις, δυστυχως δεν τα καταφέραμε και οι ευθύνες βαραίνουν εμένα. Αναλαμβάνοντας αυτή την ευθύνη και βλέποντας πως δεν πέτυχε αυτό το εγχείρημα, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους πρέπει να αποχωρήσω από την ομάδα για το καλό του συλλόγου. Εχω φύγει και έχω παει σε ομάδες. Είναι μια από τις δυσκολότερες αποφάσεις που πήραμε μαζί με τον πρόεδρο. Εδωσα και την ψυχή μου, δέθηκα και να ξέρετε που τώρα θα βρίσκομαι μακριά να ξέρετε πως ενας άνθρωπος θα χαίρεται με τοις χαρές σας και θα στεναχωριέται με τις λύπες σας. Σας ευχαριστώ όλους, κυρίως τον Κ.Παπουτσάκη, τους φιλαθλους που με ανέχτηκαν όλους αυτα τα χρόνια με τα λάθη και τις αδυναμίες μου. Τον Σταύρο Λαμπράκη, έναν καταπληκτικό άνθρωπο,που ο Εργοτέλης πρέπει να στηρίξει. Σας ευχαριστω όλους για αυτή την όμορφη περιπέτεια.”

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Απόστολος Παπουτσάκης, ο οποίος τόνισε:

“Αποχαιρετούμε σήμερα έναν προπονητή. Ο Νίκος Καραγεωργίου προσέφερε πολλά, Το όνομα του συνδέθηκε με την άνοδο του Εργοτέλη στην Α΄Εθνικη.Τον ευχαριστούμε για όσο προσέφερε και θα είναι ένας πολύ καλός φίλος πάντα του Εργοτέλη. Μπορεί και ο ίδιος να θεωρεί τον ευατό του Κρητικό, Το τέλος με τον Νίκο, ήταν και είναι πολύ δύσκολο σε απόφαση, Αποφασίσαμε από κοινού πως είναι καλύτερο για όλους να τερματίσουμε την συνεργασία μας.Ξέρω πως έχετε να ρωτήσετε πολλά, Οι τελευταίες εξελίξεις έχουν δημιουργήσει πολλές απορίες. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω πως είμαι εδώ. Να έχετε υπόψιν πως το πρωτάθλημα της σουπερ λίγκα δεν τέλειωσε ακόμα για τον Εργοτέλη!Να μου επιτρέψετε να μην πω περισσότερα. Σε λίγες μέρες σε μια νέα συνέντευξη τυπου θα πούμε περισσότερα. Σας ευχαριστώ. Θα ήθελα να δώσω ένα τιμητικό έμβλημα του Εργοτέλη στον Νικο και να ευχηθώ υγεία σε εκείνον και την οικογένεια του και κάθε επιτυχία.”

Ο Απόστολος Παπουτσάκης με το που τελείωσε η συνέντευξη τύπου έδωσε ένα έμβλημα του Εργοτέλη στο Νίκο Καραγεωργίου λέγοντας του. “Εφ’ όσον είμαστε εδώ τίποτα δεν έχει τελειώσει” είπε στον Μακεδόνα τεχνικό ο πρόεδρος του Εργοτέλη.

Διαβάστε πως μετέδωσε live το athleticradio.gr την συνέντευξη τύπου

Διαβάστε πως μετέδωσε live το athleticradio.gr την συνέντευξη τύπουΣε λίγο περισσότερα..

.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook