Τουρκικά σενάρια για Μιλάντιν

Για τον Ντάρκο Μιλάντιν φαίνεται ότι ενδιαφέρεται η Μπεσίκτας. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα “ΣΑΜΠΑΧ” η Τουρκική ομάδα έχει στο μικροσκόπιο της τον Κροάτη αμυντικό. Ο Εργοτέλης που ψάχνει τρόπο για να σπάσει το συμβόλαιο του Ντάρκο Μιλάντιν καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Νίκου Καραγεωργίου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο δεν αποκλείεται να αποτελέσει […]

Για τον Ντάρκο Μιλάντιν φαίνεται ότι ενδιαφέρεται η Μπεσίκτας. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα “ΣΑΜΠΑΧ” η Τουρκική ομάδα έχει στο μικροσκόπιο της τον Κροάτη αμυντικό.

Ο Εργοτέλης που ψάχνει τρόπο για να σπάσει το συμβόλαιο του Ντάρκο Μιλάντιν καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Νίκου Καραγεωργίου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο δεν αποκλείεται να αποτελέσει κάτοικο Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Σαμπάχ” οι αετοί της Κωνσταντινούπολης ψάχνουν εναγωνιώς ένα δεξί μπακ με τον Ντάρκο Μιλάντιν να τους έχει προταθεί και εκείνοι να εξετάζουν την περίπτωση του.

Ο Κροάτης δεξιός οπισθοφύλακας που αγωνίστηκε την φετινή περίοδο σε 17 παιχνίδια έχασε την θέση του στην αρχική ενδεκάδα μετά και τα πολύ καλά παιχνίδια που έκανε ο Λευτέρης Γιαλούσης και ήδη οι κιτρινόμαυροι ψάχνουν τρόπο για να σπάσουν το συμβόλαιο του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook