H ώρα του τελικού έφτασε

Ο Εργοτέλης αγωνίζεται σήμερα στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό (17.15-live, Athletic Radio 104,2) σε ένα ματς καθοριστικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Με ξεκάθαρο στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα που θα του επιτρέψουν να αισιοδοξεί για την συνέχεια του στο πρωτάθλημα ο Εργοτέλης αγωνίζεται σήμερα στις 17.15 στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό σε ένα ματς που έχει χαρακτηριστεί από όλους ως τελικός – παραμονής.

Οι παίκτες έχουν καταλάβει οτι τα περιθώρια απωλειών έχουν πλέον εξανεμιστεί και το μέτρο της διοίκησης να αποσυρθούν σε ξενοδοχείο από τα μέσα της περασμένης βδομάδας κατέδειξε την συσπείρωση που υπάρχει στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο.

Ο Νίκος Καραγεωργίου έχει αρκετούς αγωνιστικούς πονοκεφάλους, καθώς εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Φραγκουλάκης και Λεάλ, οι τραυματίες Δερμιτζάκης και Ρομάνο, καθώς και για λόγους τακτικής οι Χρυσοφάκης, Κανδηλάκης, Ευαγγέλου, Μπουχαλάκης, Χαλκιαδάκης (οι δύο τελευταίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων) και Αθανασίου (πήρε άδεια από το στρατό και προπονήθηκε κανονικά).

Αναλυτικά την αποστολή για το σημερινό παιγνίδι απαρτίζουν οι ακόλουθοι 19 παίκτες:

Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Κυριακίδης, Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Κουτσιανικούλης, Γιαλούσης, Ολίσε, Καρέλης, Χαντί, Σασιασβίλι, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Ρέντζας, Δάρλας.

Για τον Παναιτωλικό ο Άντι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ από την άλλη πλευρά δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

Οι Ετζενγκέλε, Μπλάζιτς και Κουτρομάνο, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, έμειναν εκτός αποστολής.

Οι 18 “εκλεκτοί” του Έλληνα τεχνικού είναι οι εξής:

Τσενάμο, Μπαμπανιώτης, Παλαιολόγος, Μπελεβώνης, Άντι, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Ντολεζάι, Σιόντης, Μητρόπουλος, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Ρότσα, Χαριστέας, Καμαρά, Ακαλέ, Ονουάτσι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook