Κακός ο Εργοτέλης και ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟ

Την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό γνώρισε ο Εργοτέλης που έμεινε μακριά από την νίκη για 6ο παιχνίδι . Χωρίς κλασική ευκαιρία στο παιχνίδι οι “κιτρινόμαυροι”.

Την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό γνώρισε ο Εργοτέλης που έμεινε μακριά από την νίκη για 6ο παίκτη. Χωρίς κλασική ευκαιρία στο παιχνίδι οι “κιτρινόμαυροι”.

Με μόλις δυο τελικές προσπάθειες στο παιχνίδι και χωρίς κλασική ευκαιρία, ο Εργοτέλης δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι στην αναμέτρηση.

Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου κράτησαν μακριά τους “πράσινους” από την εστία του Πίρσον στο πρώτο μέρος καθώς ο Παναθηναϊκός απείλησε μόνο στο 31΄ με τον Χριστοδουλόπουλο.

Στην επανάληψη οι πράσινοι μπήκαν δυνατά και σε 4 λεπτά καθάρισαν το παιχνίδι καθώς, ο Σιμάο στο 55΄ και ο Μαυρίας στο 59΄ έδωσαν τη νίκη στον ΠΑΟ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Καραγεωργίου): Πίρσον, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Τζούνιορ (64’ Κυριακίδης), Φραγκουλάκης, Κατσικοκέρης (80’ Τζανακάκης), Μπέτο, Δάρλας, Καρέλης (85’ Ευαγγέλου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φερέιρα): Καρνέζης, Μαρίνος, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Μπιέρσμιρ, Σιμάο, Βιτόλο, Κατσουράνης (46’ Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ (76’ Πετρόπουλος), Κλέιτον (70’ Καραγκούνης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook