Στην Κεντρική Ευρώπη θα χτιστεί η νέα ομάδα

Οι κιτρινόμαυροι ήδη έχουν ξεκινήσει να κάνουν τα σχέδια τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο Εργοτέλης έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μπορεί σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να λείπουν λόγω άδειας ωστόσο οι εξελίξεις τρέχουν όσον αφορά τον οργανωτικό τομέα του συλλόγου.

Την επόμενη εβδομάδα θα αναχωρήσει για το εξωτερικό κάποιος από τους συνεργάτες του Νίκου Καραγεωργίου προκειμένου να επιθεωρήσει προπονητικά κέντρα και στην συνέχεια να αποφασίσει ο Καβαλιώτης τεχνικός.

Είναι δεδομένο ότι η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων δεν θα πραγματοποιηθεί εκεί όπου έγινε το περσινό καλοκαίρι. Δηλαδή στην Σερβία.

Αφενός γιατί η ομάδα του Ηρακλείου δεν συνάντησε τις καλύτερες εγκαταστάσεις και αφέτερου δεν της δόθηκε η δυνατότητα να δώσει δυνατά φιλικά προετοιμασίας.

Στον Εργοτέλη προσανατολίζονται για να κάνουν την προετοιμασία τους σε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

Αυτό που δεν είναι σίγουρο και δεν έχει καθοριστεί ακόμα είναι αν ένα μέρος της προετοιμασίας της ομάδας θα γίνει εντός της Ελλάδας όπως τα δύο προηγούμενα χρόνια στο Πήλιο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Εργοτέλης το 2005 είχε κάνει την προετοιμασία του στην Ελλάδα ωστόσο τα δύο επόμενα καλοκαίρια την έκανε σε δύο μέρη.

Πρώτα πήγε στο Πήλιο και στην συνέχεια, το 2006 μετέφερε την προετοιμασία του στο Σίταρντ της Ολλανδίας και την επόμενη χρονιά στην Σερβία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook