Κουρουθιανάκης: «Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι Τελικοί»

Ο “Κούρου” αναφέρθηκε στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Ζαρό και τόνισε ότι απαιτείται το ίδιο πάθος έως το τέλος για να πετύχει η ομάδα το στόχο της.

Τον έμπειρο αμυντικό, Νίκο Κουρουθιανάκη, φιλοξενεί το blog του Αθλητικού Ομίλου Ζαρού, λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι κορυφής, με την ομάδα του Πόρου.

Τα όσα είπε: 

Νίκο, την Κυριακή η ομάδα επέστρεψε στις νίκες, μετά από τρεις αγώνες; Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως η ομάδα πέτυχε τρία γκολ. Πως είδες το ματς;

“Ήταν άλλο ένα τοπικό ντέρμπι, σε μια πολύ δύσκολη έδρα, όπου η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και δίκαια πήρε τους τρεις βαθμούς. Είχαμε ανάγκη την επιστροφή στις νίκες και νομίζω ότι αποδείξαμε ξανά ότι είμαστε ομάδα!”

Ήρθες στην ομάδα λίγο διάστημα μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, όμως κατάφερες άμεσα να ενσωματωθείς και να αποτελείς σημαντικό κομμάτι της. Είσαι ικανοποιημένος με αυτό που βρήκες στο Ζαρό;

“Φυσικά κι είμαι ικανοποιημένος, γιατί βρήκα ότι ακριβώς περίμενα. Μια ομάδα οργανωμένη αγωνιστικά και διοικητικά , με εξαιρετικό κλίμα ανάμεσα σε προπονητή και παίκτες! Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εικόνα που παρουσιάζει αυτή η ομάδα και στον αγωνιστικό χώρο.Με τη στήριξη, Διοίκησης και κόσμου θα συνεχίσουμε το ίδιο”.

Έρχεται το ντέρμπι με την δεύτερη ομάδα, του πρωταθλήματος. Ο Πόρος είναι μια καλή ομάδα, που παίζει καλό ποδόσφαιρο, Το αποτέλεσμα της Κυριακής τι θα σημαίνει για το Ζαρό;

“Την Κυριακή παίζουμε ένα ντέρμπι με μια ποιοτική ομάδα, νεοφώτιστη στην κατηγορία. Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο πάθος και στη δύναμη και θα είναι ωραίο να το παρακολουθήσει ο φίλαθλος κόσμος! Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο κι όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι τελικοί για εμάς. Το ίδιο και το παιχνίδι της Κυριακής. Σίγουρα η νίκη θα μας δώσει διαφορά ασφαλείας και ψυχολογία για τη συνέχεια και θα μας απομακρύνει από το σενάριο των μπαράζ.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook