Ηλιόπουλος: “Είμαστε σε καλή κατάσταση”

Ξέρει πολύ καλά τον Ιωνικό λόγο της παρουσίας του στην ομάδα το παρελθόν και μας βάζει στο κλίμα του ντέρμπι. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ηλιόπουλο ο οποίος μίλησε στο athleticradio.gr για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής.

Ο επιθετικός των “πρασίνων” τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τόνισε πως δύσκολα παίρνει μια ομάδα αποτέλεσμα στην έδρα του Ιωνικού, ωστόσο υπογράμμισε πως ο Γιούχτας είναι σε καλή κατάσταση και θα παλέψει να πάρει τη νίκη που είναι και ο μοναδικός στόχος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: Την Κυριακή ξέρουμε ότι έχουμε να αγωνιστούμε σε μια έδρα που δύσκολα φεύγεις με θετικό αποτέλεσμα. Ο Ιωνικός είναι μια ιστορική ομάδα αλλά εμείς αυτή τη στιγμή είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό νομίζω πως είναι πρόβλημα για κάθε αντίπαλο.

Αυτά τα ματς είναι η χαρά του ποδοσφαιριστή, καθώς είναι ένα ντέρμπι. Με το πέρασμα μου από τον Ιωνικό ξέρω πως αντιμετωπίζουν τέτοια ματς στον Ιωνικό. Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης τους. Εμείς σαν Γιούχτας παίζουμε μόνο για τη νίκη και δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση μόνο για τη νίκη και για κανένα άλλο αποτέλεσμα”.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook