Ξηρός: “Δεν θα γύριζα για καμία άλλη ομάδα στο Ηράκλειο”

Ιδιαίτερα χαρούμενος και πεπεισμένος για σπουδαία πράγματα με τον Πόρο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στον athleticradio.gr ο Ανδρέας Ξηρός, λίγες ώρες μετά την οριστική συμφωνία του με τους “μπλε”.

Αρχικά ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής των “νεοφώτιστων” μίλησε για το “φλέρτ” που είχε με τον Πόρο από το καλοκαίρι, αλλά και για το πρότζεκτ που του παρουσίασαν αναφέροντας: “Από το καλοκαίρι είχα μιλήσει με τον προπονητή και μου έδειξε πόσο πολύ με ήθελε στην ομάδα. Μου άρεσε το πρότζεκτ από την πρώτη στιγμή που το συζήτησα με τους ανθρώπους, καθώς είναι ένα πρότζεκτ με μικρούς ηλικιακά παίκτες με ταλέντο και φιλοδοξίες να πετύχουν κάτι καλό. Ήταν πιο εύκολο να πάρω την απόφαση και να γυρίσω στο Ηράκλειο και στο Τοπικό. Πιστεύω πως δεν θα το έκανα για κάποια άλλη ομάδα χωρίς τα παραπάνω δεδομένα”.

Για το τι τον έκανε να πει το ναι και για τους στόχους της ομάδας τόνισε: “Η αφοσίωση του προπονητή μου προς το πρόσωπο μου με έπεισε ώστε να έρθω και να αγωνιστώ για τον Πόρο. Ο στόχος της ομάδας είναι η άνοδος. Έχουμε ένα πάρα πολύ ποιοτικό ρόστερ και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για την άνοδο με όσες πιθανότητες μας αναλογούν. Εμείς θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει”.

Κλείνοντας μίλησε για τον κόσμο των “νεοφώτιστων” λέγοντας: “Σίγουρα θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας ώστε να μας βοηθήσει για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε και να μας δώσει δύναμη με τη φωνή του”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook