Τέσσερις ομάδες για μια θέση στην Α2 ΕΠΣΗ!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει πάρει η κορυφή στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, καθώς αν εξαιρέσει κανείς την Δαμάστα, τέσσερις ομάδες διεκδικούν μια θέση.

Πιο συγκεκριμένα η Δαμάστα έχει ξεφύγει με 5 βαθμούς από την δεύτερη θέση και οδεύει προς την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Από εκεί και πέρα τέσσερις ομάδες θα διεκδικήσουν όπως όλα δείχνουν μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος την δεύτερη θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ.

Ο λόγος για τον Μαραθώνα, τον Ρούβα τον ΟΦΑ και τον Δία, με τις παραπάνω ομάδες να έχουν διαφορά από έναν έως τέσσερις βαθμούς. Αναμφίβολα μιλάμε για τέσσερις ομάδες που φέτος έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια να βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις και πλέον εδώ που φτάσαμε σίγουρα θα θέλουν να γευτούν και τη χαρά της ανόδου.

Μεγάλο ρόλο θα παίξουν τα μεταξύ τους παιχνίδια που τα περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ κομβικό σημείο θα είναι και οι επικίνδυνες εκτός έδρας αποστολές των ομάδων.

Το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ έχει πάρει μια ιδιαίτερη μορφή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και άπαντες περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξη του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook