Φρουδάκης: “Την Τριτωνία την έχω στην καρδιά μου”

Για το ιδιαίτερο παιχνίδι με την Τριτωνία στο Κύπελλο ΕΠΣΗ μίλησε στην σελίδα της ομάδας ο προπονητής της Δαμάστας Μανώλης Φρουδάκης.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως η Τριτωνία είναι στην καρδιά του, καθώς έχει ζήσει όμορφες στιγμές με τους “πορτοκαλί”, ενώ υπογράμμισε πως η ομάδα του θα παλέψει να πάρει μια ακόμα μεγάλη πρόκριση σε ομάδα παραπάνω κατηγορίας.

«Σίγουρα τα συναισθήματα για εμένα είναι ιδιαίτερα για το παιχνίδι με την Τριτωνία. Είναι μια ομάδα που έζησα όμορφες στιγμές, έκανα φίλους και την έχω στην καρδιά μου. Αύριο θα είμαστε αντίπαλοι και ανεξαρτήτως αποτελέσματος τα συναισθήματά του για την Τριτωνία δεν αλλάζουν. Για εμάς είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, λόγω και των πολλών και βασικών απουσιών που αντιμετωπίζουμε και έρχεται μετά από ένα υψηλών απαιτήσεων ντέρμπι πρωταθλήματος που δώσαμε στα Καλέσα. Στο Κύπελλο έχουμε ήδη καταγράψει μια ιστορική επιτυχία, καθώς αποκλείσαμε τον περσινό Κυπελλούχο ΠΑΝΟΜ και ασφαλώς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ωστόσο, θα παίξουν παιδιά που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και θέλουμε η ομάδα να κερδίσει εμπειρίες από τέτοια παιχνίδια».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook