Η άποψη του Τρανταλίδη για το ντέρμπι με τον ΟΦΑ!

Με μακροσκελή προσωπική του δήλωση ο προπονητής του Δία Σταύρος Τρανταλίδης, εξέφρασε την άποψη του για όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι με τον ΟΦΑ στο Αρκαλοχώρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Έπειτα από την Κυριακάτικη αναμέτρηση της ομάδας μου με την ομάδα της ΟΦΑ, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω κάποιες απόψεις και κάποια συμπεράσματα όσο αναφορά τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ και συγκεριμένα της Α2 κατηγορίας, στην οποία συμμετέχει και η ομάδα μου.

Πρώτον, συμμερίζομαι και κατανοώ το άγχος κάποιων παραγόντων που έχουν διαθέσει κάποιες χιλιάδες ευρώ σε παίκτες, προπονητές και υλικό για το καλύτερο δυνατόν της ομάδας τους. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί ανάρμοστες συμπεριφορές και απειλές από αυτούς για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους. Αυτό αν γίνεται, θα πρέπει να τιμωρείται αυστηρά από την αρμόδια αρχή της ΕΠΣΗ.

Άλλωστε αυτός είναι ο ρόλος του παρατηρητή και όχι η λειτουργία αυτού ως θεατή, κλείνοντας το φύλλο αγώνος χωρίς την παραμικρή αναφορά στα τεκτενόμενα του κατά τη διεξαγωγή του αλλά και μετά το τέλος αυτού.

Δεύτερον, σκοπός του ερασιτεχνικού αθλητισμού και ειδικά στη βάση του, η οποία είναι και η κατηγορία αυτή, είναι η ποδοσφαιρική παιδεία, η άθληση και η αποτροπή από εξωγενείς επικίνδυνους παράγοντες της κοινωνίας μας που όλοι γνωρίζουμε, χτίζοντας προσωπικότητες και διδάσκοντας στους νέους την υγιή αθλητική άμυλα.

Τέλος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της ΟΦΑ και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα υλοποιώντας τους στόχους τους.

Επίσης, να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την απόδοση τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε (τραυματισμούς, απουσίες). Οι στόχοι μας παραμένουν ίδιοι, να παίζουμε κάθε παιχνίδι για τη νίκη μέσα από καλό ποδόσφαιρο και σεβασμό σε κάθε αντίπαλο.

Άλλωστε η ιστορία του ΔΙΑ αυτό διδάσκει διαχρονικά. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες και η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο, αυτο το μεράκι μας να μη δηλητηριάζεται από τον υπερβολικό φανατισμό μας.

Εξάλλου, είναι τόσα τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά στην κοινωνία μας, τα οποία είναι ήδη αρκετά. Με τιμή, ΤΡΑΝΤΑΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook