Παραθύρας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την πορεία της ομάδας»

Ο 19χρονος αμυντικός του πρωτοπόρου Ζαρού μίλησε για το παιχνίδι με τον Ρωμανό αλλά και το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ,

Ένας εκ των “μικρών” της ομάδας του Ζαρού, ο φοιτητής από την Καρδίτσα, Ζήσης Παραθύρας, είναι φιλοξενήθηκε στο blog του Α.Ο Ζαρού.

Ο 19χρονος αμυντικός, μίλησε για το παιχνίδι με τον Ρωμανό, για την δική του συμμετοχή στην ομάδα, για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει ευχές για γρήγορη ανάρρωση στον συμπαίχτη του, Χάρη Καραμανιτάκη , ο οποίος θα χειρουργηθεί στις 29 του μήνα.

Την Κυριακή η ομάδα έκανε στραβοπάτημα με τον Ρωμανό, όμως συνεχίζει να παραμένει αήττητη στην κορυφή. Ήταν δύσκολο παιχνίδι?

“Κάθε αγώνας που δίνουμε είναι δύσκολος. Στον συγκεκριμένο αγώνα είχε αρκετό αέρα και μας δυσκόλεψε περισσότερο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Ωστόσο θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο που βρήκαμε τα πατήματα μας παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και μπορούσαμε να φύγουμε ακόμα και με τους 3 βαθμούς.”

Ως γνωστόν, βρίσκεσαι για σπουδές στο Ηράκλειο και για δεύτερη χρονιά αγωνίζεσαι με τη φανέλα του Ζαρου. Φέτος μάλιστα αποτελείς βασικό στέλεχος στην μέχρι τώρα πορεία του. Τι σημαίνει αυτό για σένα?

“Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος για την πορεία της ομάδας μας και για την συμμετοχή μου σε αυτήν.

Μετά την περασμένη χρονιά που δεν κύλησε όπως θα ήθελα, φέτος πιστεύω έχω βοηθήσει την ομάδα μέχρι τώρα και πραγματικά χαίρομαι για αυτό.”

Έρχεται το ντέρμπι κορυφής με την ΑΕ Κατσαμπά, εντός έδρας. Ο Ζαρός μπορεί να ξεφύγει κι άλλο στη βαθμολογία?

“Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που με μια νίκη θα αποκτήσουμε μεγαλύτερη διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα.

Πιστεύω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί στην έδρα μας. Χρειαζόμαστε για άλλη μια φορά τη βοήθεια του κόσμου, ο οποίος μας δίνει δύναμη σε κάθε παιχνίδι”. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook