Ένταση και ανακοινώσεις μετά το Γόρτυς – ΠΑΟΚ (1-0)

Η αποστολή της Κρουσανιώτικης ομάδας αλλά και οι διαιτητές αποχώρησαν με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης από τους Αγίους Δέκα.

Ένταση, νεύρα και συρράξεις είχε το… μενού μετά την ολοκλήρωση του αγώνα Γόρτυς – ΠΑΟΚ για την 11η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ στους Αγίους Δέκα. 

Μάλιστα η αποστολή της Κρουσανιώτικης ομάδας αλλά και οι διαιτητές αποχώρησαν με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης από το γήπεδο.

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε ο ΠΑΟΚρουσώνα:

«Σήμερα το ποδόσφαιρο δυστυχώς γύρισε στην δεκαετία του ’50… Σήμερα η ομάδα του ΠΑΟΚ κατέβηκε στο γήπεδο για να παίξει ποδόσφαιρο… Αντί αυτού παίχτηκε απίστευτο ξύλο εναντίον των παικτών, των παραγόντων και των φιλάθλων μας, με αρχιμάστορες κάποιους ποδοσφαιριστές της Γόρτυνας, παράγοντες και φιλάθλους που εισέβαλαν από παντού εντός του αγωνιστικού χώρου και των αποδυτηρίων…

Δέκα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες ο ΠΑΟΚ δεν χρειάστηκε ποτέ αστυνομική δύναμη για να αποχωρήσει από τα γήπεδα των Αθηνών και της Κρήτης…

Έγινε σήμερα. Σας ευχαριστούμε κύριοι παράγοντες της Γόρτυνας και φανταζόμαστε τι θα γινόταν αν σήμερα κέρδιζε η ομάδα μας. Τα συγχαρητήριά μας για τη φιλοξενία σας κύριοι».

Η απάντηση της Γόρτυνας:

Με αφορμή τα όσα έγιναν μετά το τέλος του ματς της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνουμε τα εξής:

Οι πανηγυρισμοί των φιλάθλων της ομάδας μας μετά τη μεγάλη και πέρα για πέρα δίκαιη νίκη της ομάδας απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ., εκλείφθηκαν από τους ανθρώπους του Π.Α.Ο.Κ. ως απειλές, προκειμένου προφανώς να δημιουργήσουν κλίμα και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις της ήττας τους.

Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά οτι ούτε πριν, ούτε κατά τη διάρκεια, ούτε και μετά το τέλος του ματς ΓΟΡΤΥΣ-Π.Α.Ο.Κ., απειλήθηκε η σωματική ακεραιότητα οποιουδήποτε παράγοντα ή αθλητή του Π.Α.Ο.Κ., των διαιτητών ή οποιουδήποτε αξιωματούχου του αγώνα. Συνεπώς η άσκοπη κλίση αστυνομικής προστασίας από τους ανθρώπους του Π.Α.Ο.Κ. απορούμε και οι ίδιοι ποίους σκοπούς εξυπηρετεί. Στη μακρόχρονη ιστορία της ομάδας μας έχουμε μάθει να υπηρετούμε το τοπικό ποδόσφαιρο με σεβασμό και υπευθυνότητα προς όλους κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Δεν θα αφήσουμε δε κανένα να αμαυρώσει αυτή μας την πορεία και την ιστορία”.

Και η δεύτερη ανακοίνωση του ΠΑΟΚρουσώνα αναφέρει:

“Κύριοι…ο πρωτότυπος τρόπος πανηγυρισμών σας ομολογουμένως μας  εξέπληξε… Αναμένουμε…με την διαφορά οτι εμείς θα ξεκινήσουμε τους πανηγυρισμούς πριν… και κατά την διάρκεια…και όχι στο τέλος”..

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook