Χαμαλάκης: “Η πορεία μας είναι εκπληκτική”

Δηλώσεις για το παιχνίδι με τον Ρωμανό αλλά και για την μέχρι τώρα πορεία του Ζαρού στο πρωτάθλημα παραχώρησε στο athleticradio.gr ο Παναγιώτης Χαμαλάκης.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, τόνισε πως η πορεία του Ζαρού μέχρι τώρα είναι εντυπωσιακή, ενώ κρατάει χαμηλά τον πήχη, αναφέροντας πως υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος για να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Κυριακής, λέγοντας πως αν η ομάδα του είναι σοβαρή δεν θα έχει πρόβλημα να κερδίσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Η μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας είναι πραγματικά εκπληκτική. Ούτε ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος της ομάδας δε περίμενε το ονειρικό αυτό ξεκίνημα και στο 1/3 του πρωταθλήματος να οδηγούμε την κούρσα με +8 απ τον δεύτερο της βαθμολογίας. Ειδικά όταν έχεις να κάνεις με ομάδες όπως ΠΑΟΚ-ΠΑΝΟΜ-Αλμυρό κ.α! Σίγουρα δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα και θέλει πολλή δουλειά ώστε στο τέλος να είμαστε εμείς που θα κόψουμε πρώτοι το νήμα και θα πάμε κόντρα στα οποία προγνωστικά πριν την έναρξη του πρωταθλήματος! 

Όσο για τον αγώνα της Κυριακής με την αξιόμαχη ομάδα του Ρωμανου πιστεύω ότι αν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει δεν έχουνε να φοβηθούμε τίποτα και κανένα παρά μόνο το κακό μας εαυτό”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook