Μαγκουφάκης: “Μοναδικός στόχος η νίκη”

Δηλώσεις για το εκτός έδρας παιχνίδι του Πόρου με τις Μοίρες παραχώρησε στο atheticradio.gr ο ποδοσφαιριστής των “μπλε” Στέλιος Μαγκουφάκης.

Ο ακραίος επιθετικός των “νεοφώτιστων” μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα των Μοιρών, ενώ ανέφερε τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Στο τέλος ευχήθηκε να πραγματοποιηθεί ένα ωραίο παιχνίδι που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο των Μοιρών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Τη Κυριακή παίζουμε ένα δύσκολο ματς όπως και όλα τα παιχνίδια σε αυτή τη κατηγορία, αντίπαλος μας είναι μια από τις ιστορικότερες ομάδες στην Α1 που για να την κερδίσεις στην έδρα της πρέπει να τα κάνεις όλα τέλεια και να είσαι συγκεντρωμένος 100% και στα 90 λεπτά. Εμείς από τη μεριά μας κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά όπως και αυτό, έχουμε δουλέψει πολύ όλη την εβδομάδα με τους προπονητές μας για αυτό το παιχνίδι και μοναδικός μας στόχος δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνο η νίκη που θα μας κάνει όλους χαρούμενους και συνάμα θα μας κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος”. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook