Τσαίνης: “Η ψυχολογία μας είναι στα ύψη”

Για την τρομερή πορεία της Δαμάστας αλλά και για το παιχνίδι με το Αθλόπολις μίλησε στο athleticradio.gr ο Πέτρος Τσαίνης.

Ο έμπειρος μέσος αρχικά μίλησε για την τρομερή πορεία της ομάδας του και την τεράστια ψυχολογία που έχουν μετά τη νίκη στο ντέρμπι λέγοντας: “Πιστεύω ότι η ως τώρα πορεία μας είναι ικανοποιητική. Αφήσαμε στην άκρη την ήττα με τον Ρούβα,επιστρέψαμε στην κορυφή με μια σπουδαία νίκη και μάλιστα με δέκα παίκτες. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση με την ψυχολογία πλέον στα ύψη”.

Στην συνέχεια μίλησε για το ματς με το Αθλόπολις, έχοντας σε τρομερή υπόληψη την νεανική ομάδα, ωστόσο δεν έκρυψε την σιγουριά του για την ομάδα και τη νίκη στην επικείμενη αναμέτρηση.

 “Τώρα όσον αφορά το ματς με το Αθλόπολις είναι ματς υψηλής επικινδυνότητας,με ένα αντίπαλο που δεν αστειεύεται. Πρόκειται για μια ομάδα που αποτελείται ως επί τω πλείστον από νέους σε ηλικία παίχτες,με πολλά τρεξίματα,με ενθουσιασμό και μην ξεχνάμε ότι προέρχονται από μια πάρα πολύ καλή ποδοσφαιρική ακαδημία.

Επιπροσθέτως ξέρουμε καλά ότι όλοι θέλουν να κερδίζουν τον πρώτο όποτε αυτό αποτελεί ένα κίνητρο για όλες τις ομάδες. Εμείς είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και πιστεύω ότι αν δείξουμε την ανάλογη σοβαρότητα δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα πετύχουμε μια ακόμα νίκη”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook