Χρήστος Καλομοίρης: «Γίνεται ένα πολύ ωραίο Πρωτάθλημα»

Στο blog του Ζαρού, μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Χρήστος Καλομοίρης, για το παιχνίδι με την Τριτωνία (4-0), το πρωτάθλημα της Α1 αλλά και για το επερχόμενο παιχνίδι με την Τύλισο.

Τα όσα είπε ο Χρήστος Καλομοίρης στο aozarou.webnode.gr:

Χρήστο, στον αγώνα της Κυριακής πέτυχες δυο γκολ και η ομάδα επικράτησε με άνεση της Τριτωνίας, με σκορ 4-0. Πως βλέπεις τη συνέχεια;

“Κάναμε ένα καλό ματς σε γενικές γραμμές. Είχαμε όρεξη, διάθεση για τον αγώνα, ενώ σημαντικό ρόλο στην έκβαση του ματς έπαιξε το χρονικό σημείο των δύο πρώτων γκολ (44′ & 47′). Ευελπιστώ στη συνέχεια να είμαστε το ίδιο σοβαροί”. 

Το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Ποιες ομάδες βλέπεις φαβορί για την πρώτη τριάδα;

“Φέτος όντως το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό γιατί δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές των ομάδων όπως τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω ότι μαζί με εμάς, ψηλά στη βαθμολογία θα είναι ο  ΠΑΟΚ, ο ΠΑΝΟΜ και ο ΑΛΜΥΡΟΣ. Θα διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί μέχρι τέλος. Μέχρι στιγμής γίνεται ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα”!

Έρχεται ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι με την Τύλισο, η οποία “καίγεται” για βαθμούς. Θα είναι ένα εύκολο απόγευμα την Κυριακή για το Ζαρο;

“Το παιχνίδι με την Τύλισο κρύβει παγίδες, γιατί είναι μια ομάδα που η βαθμολογική της θέση την αδικεί. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι και πιστεύω θα είναι αρκετά δύσκολο για εμάς. Πλέον σε κάθε ματς από εδώ και πέρα το επίπεδο δυσκολίας θα ανεβαίνει”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook