Τσαίνης: “Ήταν μια πρόκληση για εμένα”

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Δαμάστας παραχώρησε στο athleticradio.gr ο Πέτρος Τσαίνης.

Στην αρχή ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί με τη φανέλα της Δαμάστας λέγοντας: “Ήξερα πολύ καλά ότι πρόκειται για μια πολύ καλά οργανωμένη και δομημένη ομάδα,με πρωταγωνιστικούς στόχους,με ένα πρόεδρο που διψάει για διάκριση και όλο αυτό το πρότζεκτ δεν με άφησε καθόλου αδιάφορο, τουναντίον ήταν μια πρόκληση για μένα. Σημαντικό ρόλο επίσης έπαιξε και η παρουσία του κ.Φρουδάκη που έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν,με ξέρει και τον ξέρω καλά. Μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή το πόσο πολύ με ήθελαν και δεν χρειάστηκε καθόλου να το σκεφτώ”.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στους στόχους που έχει βάλει ο ίδιος για τη φετινή χρονιά υπογραμμίζοντας: “Εγώ με την σειρά μου θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποδώσω αυτήν την εμπιστοσύνη. Ο στόχος μου είναι κοινός με την καινούργια ομάδα και δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α1 και με αυτά τα λίγα που έχω δει μέχρι τώρα η θέση της είναι εκεί και αργότερα γιατί όχι και παραπάνω”.

Τέλος ο Πέτρος Τσαίνης, μίλησε για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής τονίζοντας: “Τώρα όσον αφορά για το ματς της Κυριακής από τα λίγα που ξέρω -γιατί ακόμα δεν τις ξέρω καλά τις ομάδες της κατηγορίας,με βάση την βαθμολογία και με αυτά που μου έχουν μεταφέρει οι συμπαίχτες μου,πρόκειται για ένα δύσκολο ματς με παιδιά μικρής ηλικίας και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από όλους μας. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά πιστεύω ότι δεν θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook