Στην Δαμάστα ο Τσαΐνης

Ο Πέτρος Τσαΐνης αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Δαμάστας που ενισχύεται ακόμα περισσότερο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δαμάστας

Έναν από τους σημαντικότερους επιθετικούς που διακρίνονται τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα της ΕΠΣΗ, τον Πέτρο Τσαϊνη, έκανε δικό της η Δαμάστα!
Ο Πέτρος Τσαϊνης συνδυάζει μια καριέρα με εμπειρία και πολλά γκολ και το βιογραφικό του είναι πολύ πλούσιο, ενώ προέρχεται από γεμάτες χρονιές σε ομάδες της Α1 Κατηγορία.
Σε μικρή ηλικία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Ακαδημία της ΑΕΚ με προπονητή τον κ. Σταματιάδη.
Τα πρώτα του βήματα στα γήπεδα του Ηρακλείου τα έκανε στην Ακαδημία του ΟΦΗ και μετέπειτα στον ΟΦΗ ΄94.
Κατά την περίοδο της στρατιωτικής του θητείας αγωνίστηκε στο Δαίδαλο με προπονητή τον κ. Μανόλη Φρουδάκη, με τον οποίο θα συνεργαστούν ξανά και πάλι μετά από 20 χρόνια!
Μετά πήρε μεταγραφή στην Χερσόνησο με προπονητή τον κ. Βασίλη Καραϊσκάκη, μένοντας για τρία χρόνια και επόμενος σταθμός του για άλλη μία τριετία ήταν ο ΕΓΟΗ. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Μινωική (δύο χρόνια συνολικά), Γιούχτα (δύο χρόνια συνολικά), Ηρακλή Ηρακλείου και Μοίρες (δύο χρόνια συνολικά). Μάλιστα με τον Ηρακλή Ηρακλείου και τις Μοίρες είχε την τιμή να αγωνιστεί σε τελικούς Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Μέχρι πριν λίγο διάστημα αγωνιζόταν στην Α1 ΕΠΣΗ με την Γόρτυνα και πλέον προορισμός του είναι η Δαμάστα.

Στην δήλωσή του μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής, ο Πέτρος Τσαϊνης τόνισε τα εξής: «Από την στιγμή που από την Δαμάστα εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το πρόσωπό μου, ήταν πολύ δύσκολο να αρνηθώ. Μου έδειξαν ότι με θέλουν πολύ κι αυτό για μένα έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο. Πρόκειται για ένα απίστευτα οργανωμένο σωματείο, που θα το ζήλευαν πολλές ομάδες. Οι συνθήκες είναι οι πλέον κατάλληλες και ιδανικές για κάθε ποδοσφαιριστή Ο πρόεδρος, οι προπονητές και όλοι όσοι ασχολούνται με την ομάδα έχουν βάλει ψηλά τον πήχη και αυτό είναι πρόκληση για μένα!!
Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρόνια, με υγεία πάνω απ’ όλα. Θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και κατ’ επέκταση να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει στην Α1 Κατηγορία».

*Στη φωτογραφία από την αποψινή προπόνηση στο Παγκρήτιο Στάδιο, το νέο απόκτημα της Δαμάστας με τον γενικό αρχηγό Γιώργο Πολυχρονάκη και τον προπονητή Μανόλη Φρουδάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook