Χαρμπής: “Το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι τώρα”

Δηλώσεις για το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κεραυνό παραχώρησε στο Athleticradio.gr ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΑ Γιάννης Χαρμπής.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής των “πρασίνων” μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κεραυνό, καθώς στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΟΑ λέγοντας:   “Κατά τη γνώμη μου είναι για εμένα το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε δώσει έως τώρα γιατί έχω περάσει από εκείνη την ομάδα και ξέρω ότι είναι πολλοί καλοί παίκτες με καλή τεχνική γρήγοροι και καλοί τακτικά. Είναι ομάδα μόνο με μικρούς και για να είσαι μικρός και να παίζεις σε ομάδα που έχει μόνο μικρούς σημαίνει ότι όσοι παίξουν είναι παραπάνω από αξιόλογοι και θέλουν προσοχή”. 

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και για τους στόχους του ΟΦΑ, ενώ ευχήθηκε να γίνει ένα καλό παιχνίδι: “Εμείς σαν ΟΦΑ έχουμε βάλει κάποιο στόχο από την αρχή και αυτός είναι το πρωτάθλημα. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά έχουμε έμπειρους παίκτες που νομίζω μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτή τη κατηγορία. Βέβαια όλα αυτά θα φανούν στο γήπεδο. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς και να νικήσει ο καλύτερος”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook