Επιστροφή Κοντάκη στην Γόρτυνα

Για τρίτη φορά στην καριέρα του επιστρέφει στον πάγκο της Γόρτυνας ο Γιάννης Κοντάκης, με την διοίκηση του σωματείου να δίνει τα χέρια με τον νεαρό τεχνικό.

Στο πρόσωπο του Γιάννη Κοντάκη βρήκαν τον αντικαταστάτη του Γιώργου Ποντίκαλη, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια το βράδυ της Τετάρτης.

Ο νεαρός τεχνικός έχει συνδέσει το όνομα του με την τελευταία άνοδο της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και σίγουρα ήταν μια σίγουρη λύση, καθώς γνωρίζει την φιλοσοφία και την ιστορία της ομάδας.

Ο ίδιος αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο στους νέους του ποδοσφαιριστές και να πιάσει άμεσα δουλειά για το παιχνίδι της Κυριακής με την Μινωική.

Ο ίδιος μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας αμέσως μετά την συμφωνία του λέγοντας: 

“- Είναι η τρίτη φορά που επιστρέφω στον πάγκο της Γόρτυνας. Μ’ αυτή την ομάδα έχω ζήσει δύο ανόδους και πολλές και σημαντικές στιγμές της καριέρας μου.

– Βασικός μου στόχος είναι να κάνω μια σοβαρή ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά κυρίως να περάσω στους παίκτες μου τη φιλοσοφία του νικητή. Έχοντας οι παίκτες μου τη φιλοσοφία του νικητή, θα μπορέσουν να βγάλουν αυτά που ξέρουν και θα αποκτήσουν άλλη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση.

– Στόχος μας καταρχάς είναι η άνετη σωτηρία της ομάδας, αλλά προσωπική μου φιλοδοξία είναι η ομάδα να πάρει όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στο εφετινό πρωτάθλημα.

 -Ξέρω ότι η Γόρτυνα παίρνει δύναμη από τον κόσμο της και στους παίκτες αρέσει να παίζουν σε γεμάτο γήπεδο. Καλώ λοιπόν τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει δυναμικά την εφετινή προσπάθεια της ομάδας. Έχουμε μπροστά μας δύο σημαντικά εντός έδρας παιχνίδια με Μινωική και ΠΑΝΟΜ, ευκαιρία λοιπόν ο κόσμος των Αγ. Δέκα και της ευρύτερης περιοχής να δείξει έμπρακτα την αγάπη του για την ομάδα.

-Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook