Γαλανός: «Εύχομαι να δικαιωθώ για τις επιλογές μου»

Για τη φετινή χρονιά αλλά και για τις ριζικές αλλαγές που έκαναν το φετινό καλοκαίρι στον Ηρακλή Νιπιδιτού μίλησε στο athleticradio.gr ο Κυριάκος Γαλανός.

Τη φετινή χρονιά έχει αναλάβει προπονητής στην ομάδα παίρνοντας μικρούς ποδοσφαιριστές που δεν γνωρίζουν την κατηγορία, ωστόσο έχουν αρκετή όρεξη για δουλειά.

Ο ίδιος μίλησε στο athleticradio.gr για όλες τις εξελίξεις στην ομάδα τονίζοντας: “Αρχικά να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλες τις ομάδες. Τώρα για την ομάδα μας, ο Ηρακλής Νιπιδιτού έχει αλλάξει ριζικά, έχουμε φέρει νέα παιδιά που δεν έχουν ξαναπαίξει στην κατηγορία. Θέλουμε να επενδύσουμε σε μικρούς και να αναδικνήονται ποδοσφαιρικά μέσα στην χρονιά. Έχουμε νέα παιδιά και αυτό είναι το μέλλον της ομάδας μας και έτσι θα πορευτούμε από εδώ και πέρα. Στόχος μας είναι να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ήθελα πάρα πολύ να βοηθήσω την ομάδα και κάνω ότι μπορώ να βοηθήσω τα μικρά παιδιά να μάθουν την κατηγορία και να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν. Παρόλο που άλλαξε ριζικά η ομάδα εγώ θέλησα να παραμείνω γιατί αγαπάω τον Ηρακλή Νιπιδιτού εύχομαι να δικαιωθώ για τις επιλογές μου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook