Ζουραράκης: «Δεν θέλουμε να είμαστε μία… φούσκα»

Ο έμπειρος προπονητής της Τριτωνίας, Μιχάλης Ζουραράκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2 για την ιστορική πρώτη νίκη της ομάδας του στην Α1 επί του Α.Ο.Τ (2-0), τον φετινό στόχο της, την αδελφοποίηση με την Δαμάστα αλλά και τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση της Τριτωνίας. 

Την πρώτη νίκη  στην Α1 στην παρθενική της παρουσία σε αυτή την κατηγορία πέτυχε την περασμένη Κυριακή η Τριτωνία με 2-0 επί του Α.Ο Τυμπακίου.

Ο έμπειρος προπονητής της Τριτωνίας, Μιχάλης Ζουραράκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την ιστορική πρώτη νίκη της ομάδας του στην Α1 επί του Α.Ο.Τ (2-0), τον φετινό στόχο της, την αδελφοποίηση με την Δαμάστα αλλά και τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση της Τριτωνίας.

Αναλυτικά όσα είπε o Μιχάλης Ζουραράκης, στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την πρώτη νίκη της ομάδας στην Α1 κόντρα στον Α.Ο.Τ (2-0) 

«Είναι μία σημαντική και ιστορική νίκη για μας.  Το ξεκίνημα μας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Υπάρχει ενθουσιασμός στην ομάδα. Ο χρόνος θα είναι ευεργετικός για μας. Η ομάδα θα γίνει ακόμα καλύτερη. Τώρα έχουμε αναγκαστικές απουσίες λόγω δουλειάς κάποιων παικτών μας σε τουριστικά επαγγέλματα. Παίζαμε κόντρα σε μία παραδοσιακή δύναμη του τοπικού, που είχε μαχητικότητα και θέληση”.

Για τον στόχο της Τριτωνίας

“Είμαι νεοφώτιστη ομάδα και βλέπουμε οτι οι ομάδες που ανεβαίνουν δύσκολα μένουν κατηγορία. Αυτό δεν θα ισχύσει για μας αφού θεωρώ οτι δεν είμαστε φαβορί για να πέσουμε. Θέλουμε μία γρήγορη παραμονή. Στόχος μας είναι σε κάθε ματς το θετικό αποτέλεσμα και να χαίρεται ο κόσμος μας. Δεν έχουμε ενισχυθεί πολύ αλλά έχουμε ένα βασικό κορμό από πέρυσι. Μας λείπει η εμπειρία της κατηγορίας αλλά έχουμε επιλέξει τον δικό μας δρόμο ώστε με μικρά σταθερά βήματα να καθιερωθεί η ομάδα ψηλά. Κρατάμε τις ισορροπίες και δεν θέλουμε να είμαστε μία… φούσκα. Έχουμε 22 παίκτες που έχουν ποιότητα”.

Για την φετινή Α1 και την επαναφορά των πλεϊ οφ

“Έχει καλές και ισοδύναμες ομάδες και δεν ξεχωρίζει κάποια. Κάθε αποτέλεσμα μετράει. Είναι νωρίς ακόμα να πούμε κάτι ενώ για τα πλεϊ οφ υπάρχουν περισσότερα θετικά. Θα κρατήσει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Θα πρέπει όλες οι ομάδες να έχουν ετοιμότητα. Δεν θα υπάρχει αδιάφορο ματς. Βέβαια είναι αδικία οτι χτίζεις όλη την σεζόν αν  το γκρεμίζεις στα πλεϊ οφ”.

Για την έδρα  της ομάδας και τον κόσμο

“Η έδρα είναι η δύναμη μας. Είχαμε πολύ κόσμο και από τις γύρω περιοχές στο πρώτο ματς. Μαζί με τον Γιούχτα εκπροσωπούμε τον Δήμο. Είναι θετικό οτι έχουμε την δική μας έδρα στο Αστρίτσι. Το γήπεδο είναι μικρό αλλά έχει καλό χλοοτάπητα”.

Για την αδελφοποίηση με την Δαμάστα

“Θα έχει οφέλη η ομάδα. Αυτό το ξέρουν καλύτερα οι Διοικούντες. Η παρουσία του Μανώλη Φρουδάκη ήταν καταλυτική. Ήταν μία ωραία βραδιά και οι δύο ομάδες ήρθαν κοντά. Περάσαμε και μηνύματα. Όπως παλιά που όλοι ήμασταν φίλοι μεταξύ μας”.

Για τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση της Τριτωνίας

“Οι άνθρωποι της ομάδας με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή. Θέλω να βάλω την σφραγίδα μου στην ομάδα, που είναι οργανωμένη και νοικοκυρεμένη. Η Τριτωνία είναι μια οικογένεια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook