Μπουμάκης: «Ο στόχος του ΠΑΟΚ φέτος είναι το πρωτάθλημα»

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ, ο πρόεδρος του ΠΑΟ Κρουσώνα Κώστας Μπουμάκης, μίλησε στο athleticradio.gr για τους στόχους της ομάδας.

Ο πρόεδρος των “ασπρόμαυρων” αρχικά ευχήθηκε υγεία σε όλες τις ομάδες και ένα καλό πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε στους στόχους του ΠΑΟΚ που δεν είναι άλλοι από το πρωτάθλημα, λέγοντας: “Να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες και όλους τους ποδοσφαιριστές να γίνει ένα πρωτάθλημα αντάξιο των δυνατοτήτων των ομάδων. Οι στόχοι του ΠΑΟΚ φέτος είναι το πρωτάθλημα και αυτός που θα έχει διάρκεια θα είναι πιο ψύχραιμος και καθαρό μυαλό θα τερματίσει πρώτος”.

Τέλος αναφέρθηκε και στον κόσμο τονίζοντας: “Να ευχαριστήσω πραγματικά και εγώ και το συμβούλιο και το ποδοσφαιρικό τμήμα, η μεγάλη αγκαλιά που έχει ανοίξει το χωριό για την ομάδα. Είναι μια τεράστια ανταμοιβή για εμάς και όλοι μαζί παλεύουμε να φέρουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που αξίζει”.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως σήμερα η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα παραθέσει τραπέζι στους χορηγούς της ομάδας, δείχνοντας έτσι το καλό πρόσωπο των νέων παραγόντων της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook