Αναβαθμισμένος ο ρόλος των παρατηρητών στα πρωταθλήματα ΕΠΣΗ

Αναβαθμισμένος θα είναι φέτος ο ρόλος των παρατηρητών αγώνων της ΕΠΣΗ, όπως επιβεβαιώθηκε και στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο «Αστόρια».

Κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Παρατηρητών, παλιά και νέα πρόσωπα που θα ασκούν τα καθήκοντα του παρατηρητή στους αγωνιστικούς χώρους, έδωσαν το παρών και ενημερώθηκαν σχετικά με το ρόλο τους (συμπλήρωση έκθεσης, κανονισμοί, συνεργασία με διαιτητές κλπ).

Στην ημερίδα ομιλητές ήταν ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣΗ Γιάννη Κουφάκη και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Γιώργος Ιωαννίδης.

Στο σύντομο χαιρετισμό τους, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ και πρόεδρος της Επιτροπής Παρατηρητών Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, τόνισαν τη σπουδαιότητα που έχει ο ρόλος του παρατηρητή και ζήτησαν όλοι να προσπαθήσουν από την πλευρά τους για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

Στην ημερίδα έδωσαν το παρών σύσσωμη η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ (Κουφάκης, Καμπουράκη, Τυράκη), όπως και οι Επιτροπές Διαιτησίας, Πρωταθλήματος και Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Όπως έχει αποφασίσει η αρμόδια επιτροπή, παρατηρητές θα ορίζονται σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος Α1 και Α2 ΕΠΣΗ όπως και σε παιχνίδια που θα αξιολογούνται στις υπόλοιπες κατηγορίες και το Κύπελλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook