Κλωνάρης: «Είναι τιμή όποιος φοράει τη φανέλα του Πόρου»

Για την πορεία του Πόρου τη νέα προσπάθεια της διοίκησης αλλά και τη φετινή χρονιά, μίλησε στο athleticradio.gr ένας εκ των αρχηγών του Πόρου Μανώλης Κλωνάρης.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μίλησε για την τεράστια προσπάθεια που κάνει η διοίκηση από τότε που ανέλαβε φτάνοντας την ομάδα στην μεγαλύτερη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος αναφέροντας: “Είμαστε μια καινούργια ομάδα μόλις το 2012 ιδρύθηκε και καταφέραμε να την φέρουμε στην Α1 κατηγορία. Όταν πρωτό ανέλαβε η συγκεκριμένη διοίκηση ήταν τιμή στην ομάδα να φέρνει παίχτες από παραπάνω κατηγορίες και τώρα πλέον είναι τιμή σε όποιον φοράει αυτή τη φανέλα. Η ομάδα έχει μεγαλώσει και θα προσπαθήσουμε να την μεγαλώσουμε όσο πάει. Άρχισε φέτος να λειτουργεί και ακαδημία για τα παιδιά που αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα για το μέλλον της. Η διοίκηση είναι πραγματικά δίπλα μας σε όλα και ειδικά ο πρόεδρος Ασσαριωτάκης Γιάννης είναι κύριος σε όλα του”.

Παράλληλα μίλησε και για τη φετινή χρονιά και την σκληρή δουλειά που ρίχνουν στις προπονήσεις λέγοντας:Για φέτος η ομάδα είναι καινούργια με πολλές μεταγραφές καινούργιους προπονητές αλλά δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και πιστεύω αυτό θα μας βγει και στο γήπεδο.

Άπαντες έχουμε το κεφάλι μας κάτω, έχουμε καλή ομάδα και παρόλο που είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία θα παλέψουμε για το καλύτερο για την ομάδα. Όλοι στην ομάδα βάζουμε πρώτα τον Πόρο και μετά το εγώ μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook