Στα Μάλια η πρώτη… κούπα!

Ο ΠΑΝΟΜ έχοντας φύλακα… Άγγελο τον Ζαχαριουδάκη, είναι αυτός που κέρδισε στον τελικό του Super Cup ξεκινώντας ιδανικά τη χρονιά με ένα κύπελλο επικρατώντας του Γιούχτα με 4-2 στα πέναλτι (1-1) στο Στάδιο του Αρκαλοχωρίου.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι και με τις δύο ομάδες να καταθέτουν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο, ο Γιούχτας πανηγύρισε το πρώτο κύπελλο της σεζόν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για τον ΠΑΝΟΜ να χάνει ευκαιρία με τον Μυλωνά, για να έρθει ο Γιούχτας και συγκεκριμένα ο Ανωγειανάκης, να απαντήσει στις ευκαιρίες.

Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες χωρίς να υπάρξει κάτι το αξιόλογο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δυναμικά με τον ΠΑΝΟΜ να χάνει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως το πέναλτι που κέρδισε ο Λυράκης δεν κατάφερε να το μετουσιώσει σε γκολ ο Μυλωνάς στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Συσκάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δημαράκη κάνοντας το 1-0.

Η απάντηση για τους πράσινους ήταν άμεση, καθώς στο επόμενο λεπτό ο Τριανταφύλλου άνοιξε λογαριασμό με τον Γιούχτα κάνοντας το 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε αμέσως στην διαδικασία των πέναλτι, όπου εκεί οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΟΜ ήταν πιο ψύχραιμοι έχοντας και φύλακα άγγελο τον Ζαχαριουδάκη, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι, καταφέρνοντας να κερδίσουν με 4-2 φέρνοντας έτσι την πρώτη… κούπα στα Μάλια.

Αναλυτικά η διαδικασία των πέναλτι: 
1-0 Μαυρίδης
1-1 Τριανταφύλλου
2-1 Τζιράκης
Χαμένο πέναλτι Ραπτάκη απέκρουσε ο Ζαχαριουδάκης
Μανιαδής δοκάρι
Ρουμπάκης απέκρουσε ο Ζαχαριουδάκης
Συσκάκης 3-1
Ηλιόπουλος 3-2
Μυλωνάς 4-2

Πατήστε F5 για την ανανέωση του ρεπορτάζ

Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε μαζί μας τον τελικό του Super Cup. Να έχετε ένα όμορφο βράδυ.

Αναλυτικά η διαδικασία των πέναλτι: 
1-0 Μαυρίδης
1-1 Τριανταφύλλου
2-1 Τζιράκης
Χαμένο πέναλτι Ραπτάκη απέκρουσε ο Ζαχαριουδάκης
Μανιαδής δοκάρι
Ρουμπάκης απέκρουσε ο Ζαχαριουδάκης
Συσκάκης 3-1
Ηλιόπουλος 3-2
Μυλωνάς 4-2

Ο ΠΑΝΟΜ κερδίζει τον Γιούχτα στην διαδικασία των πέναλτι με 4-2 κατακτώντας έτσι το Super Cup μπαίνοντας δυνατά στη φετινή χρονιά…

Τέλος παιχνιδιού, στο Αρκαλοχώρι με τις δύο ομάδες στο 1-1. Πλέον όλα θα κριθούν στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.

Στις καθυστερήσεις βρισκόμαστε πάντα στο 1-1 και όπως όλα δείχνουν ο κυπελλούχος θα βγει μέσα από την διαδικασία των πέναλτι.

Αγγίζει το γκολ με Ηλιόπουλο ο Γιούχτας. Δέκα λεπτά ακόμα στο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να είναι στο 1-1.

Πιέζει με Τσάτσο και Ηλιόπουλο ο Γιούχτας για να καταφέρει να κάνει την ολική ανατροπή…

Απίστευτο! Άμεση απάντηση από τον Γιούχτα στο επόμενο λεπτό με το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Γιούχτα Τάσο Τριανταφύλλου να κάνει το 1-1.

ΓΚΟΟΟΛ για τον ΠΑΝΟΜ με τον Συσκάκη να σουτάρει έξω από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Δημαράκη κάνοντας το 1-0.

Ο Γιώργος Μυλωνάς σε πέναλτι που κέρδισε ο Λυράκης, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Χαμένο πέναλτι για τον ΠΑΝΟΜ!

Τρομερή ευκαιρία για τον Γιούχτα με τον Τριανταφύλλου να βρίσκεται απέναντι από τον Ζαχαριουδάκη, όμως το σουτ του σταμάτησε ο έμπειρος πορτιέρο.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, μένουν άλλα 45 λεπτά για να δούμε ποιος θα κατακτήσει την πρώτη κούπα της χρονιάς, ή αν το παιχνίδι θα οδηγηθεί στα πέναλτι.

Ημίχρονο στο Αρκαλοχώρι με τς δύο ομάδες να βρίσκονται στο 0-0.

Δυνατό παιχνίδι, με αρκετές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, με τις δύο ομάδες να δείχνουν πόσο θέλουν το κύπελλο.

Καλή φάση για τον ΠΑΝΟΜ με τον Λυράκη, να σουτάρει από τα όρια της περιοχής και τους αμυντικούς των πρασίνων να διώχνουν με προβολή πριν η μπάλα γίνει απειλητική στην εστία του Δημαράκη.

Στην θέση του μπαίνει ο Ηλιόπουλος.

Αναγκαστική αλλαγή για τον Γιούχτα, με τον Ανωγειανάκη να τραυματίζεται και να μην μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Απαντάει στις ευκαιρίες ο Γιούχτας με τον Ανωγειανάκη να βρίσκεται απέναντι από τον Ζαχαριουδάκη το πλασέ του όμως να περνάει άουτ.

Πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι για τον ΠΑΝΟΜ με τον Μυλωνά να μην μπορεί να νικήσει τον Δημαράκη.

Χωρίς κάτι σπουδαία τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Σέντρα στο Αρκαλοχώρι και στον μεγάλο τελικό του Σούπερ Καπ…

Γιούχτας: Δημαράκης, Κασσωτάκης, Κορτσινίδης, Στρατάκης, Ραπτάκης, Τζανής, Μαυρομάτης, Τσάτσος, Σφυρογιαννάκης, Ανωγειανάκης, Ρουμπάκης

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριουδάκης, Κόστα, Σωμαράκης, Μαυρίδης, Τζιράκης, Χαλκιαδάκης, Καπετανάκης, Μανιαδής, Λυράκης, Μυλωνάς, Συσκάκης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Καλησπέρα σε όλους. Η πρώτη… κούπα της χρονιάς κρίνεται αυτή την ώρα στο Αρκαλοχώρι με τον πρωταθλητή Γιούχτα να υποδέχεται τον κυπελλούχο ΠΑΝΟΜ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook