Χατζησεβαστός: «Επενδύσαμε στους μικρούς»

Δηλώσεις για την μέχρι τώρα πορεία της Μινωικής στην προετοιμασία παραχώρησε στο athleticradio.gr ο Γιάννης Χατζησεβαστός.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στο “μοτίβο” που θα έχει φέτος η Μινωική, ενώ αναφέρθηκε και στους μικρούς ποδοσφαιριστές που θα δοθούν ευκαιρίες τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:Στο φιλικό με Ποσειδώνα δεν μας ενδιαφέρει το σκορ η η απόδοση στόχο είχε να πάρουν όλοι οι παίκτες ίσο χρόνο συμμετοχής και να δούμε την διάθεσή τους και τα τρεξίματα τους .για την μέχρι τώρα πορεία, όταν ήρθα στη ομάδα πριν 2 χρόνια είχαμε 2 δελτία δικούς μας ποδοσφαιριστές μαζί με την διοίκηση συμβαδίσαμε στην ίδια φιλοσοφία να κάνουμε δικούς μας αλλά και να βγάλουμε ηλικιακά μικρούς παίκτες! Φέτος επενδύσαμε στους μικρούς με πλέον 15 δικούς μας παίκτες με ελεύθερα κάτω των 21 ετών που μαζί με 5-6 έμπειρους θα πορευτούμε όλη την χρονιά. Μπορεί από εμπειρία να υστερούμε φέτος σε σχέση με πέρυσι αλλά από φιλοδοξία και όρεξη ξεχειλίζουμε. Αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα εμένα και την διοίκηση !Αυτό μπορεί τώρα να θέλει χρόνο υπομονή και πολύ δουλειά αλλά θεωρώ ότι θα ανταμειφθούν όλοι στο τέλος. Είναι πάντως νωρίς για συμπεράσματα είμαι όμως αισιόδοξος για την πορεία της Μινωικής πιστεύω σε όλους τους παίκτες γι’αυτό τους κάναμε δικούς μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook