Το πρώτο… χλιμίντρισμα του Αλόγου

Για την νεοϊδρυθείσα ομάδα του Μαλεβιζίου με το… πρωτότυπο όνομα, που θα συμμετάσχει στην Γ ΕΠΣΗ, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2 ο Πρόεδρος της, Βασίλης Συγλέτος.

Μία παρέα 15 ατόμων είχε την έμπνευση και έτσι.. εγένετο το “Αλογο Μαλεβιζίου”, που θα μπει στην ζωή μας την νέα σεζόν.

Ο Πρόεδρος της νεοϊδρυθείσας ομάδας, Βασίλης Συγλέτος, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την ομάδα που δημιουργήθηκε από το… μηδέν, την έδρα και το ρόστερ της ενόψει της συμμετοχής της στην Γ ΕΠΣΗ αλλά και το πως προέκυψε  το… πρωτότυπο όνομά της

Αναλυτικά όσα είπε o Βασίλης Συγλέτος στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την απόφαση ίδρυσης της ομάδας

«Είμαστε μία παρέα 15 ατόμων που παίζουμε χρόνια στα πρωταθλήματα “8 Χ 8″. Φέτος το  είδαμε πιο σοβαρά και είπαμε να δημιουργήσουμε μία νέα ομάδα. Μπορούμε να στηρίξουμε την προσπάθεια και έτσι ξεκινήσαμε”.

Για το όνομα της

“Προέκυψε από μια φράση που λέμε όλοι στην παρέα και έτσι μας… “κόλλησε” και είπαμε να ονομάσουμε έτσι την ομάδα”.

Για την έδρα του Αλόγου, τον προπονητή της και το ρόστερ

“Θα είναι το γήπεδο της Τυλίσου καθώς μας βολεύει αφού δραστηριοποιούμαστε στο Μαλεβύζι. Περιμένουμε την τοπική κοινωνία να μας στηρίξει. Προπονητής μας θα είναι ο Δημήτρης Μπράνης που έχει όρξεη και γνώσεις. Θα έχουμε 25 περίπου παίκτες ανάμεσά τους και μέλη της παρέας που δεν θα είναι στην Διοίκηση της ομάδας”.

Για τον στόχο 

“Εμείς δεν κοιτάμε να κάνουμε από την αρχή πρωταθλητισμό. Θέλουμε να περάσουμε καλά αλλά δεν θα κάνουμε και πλάκα και χαβαλέ”.

Για την δυσκολία υλοποίησης 

“Δεν το περιμέναμε πόσο δύσκολο θα ήταν. Έχει πολλή γραφειοκρατία. Μπήκαμε στα… βαθιά. Έχει πολύ τρέξιμο αλλά όλα οκ. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μας αλλά έχουμε ενθουσιασμό. Όλοι μαζί θα συνδράμουμε οικονομικά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook