Το… αντίο έξι ποδοσφαιριστών στη Δαμάστα!

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση έξι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από τη Δαμάστα, ευχαρίστησαν και ευχήθηκαν στους “νεοφώτιστους” για τη νέα χρονιά.

Συγκεκριμένα οι Ζερβός Νίκος, Μαλλιωτάκης Φραγκίσκος, Κτενιαδάκης Κωνσταντίνος, Πατεράκης Μάνος, Χριστοδουλάκης Θάνος και Χριστοδουλάκης Μάνος, αναφέρθηκαν σε όλα αυτά που ακούστηκαν για την αποχώρηση τους, ενώ αποκάλυψαν και την ίδρυση νέας ομάδας που θα έχουν οι παραπάνω ποδοσφαιριστές.

Τέλος ευχαρίστησαν όλους τους ανθρώπους της Δαμάστας, και τους ευχήθηκαν τα καλύτερα για το μέλλον.

“Οι ποδοσφαιριστές Ζερβός Νίκος, Μαλλιωτάκης Φραγκίσκος, Κτενιαδάκης Κωνσταντίνος, Πατεράκης Μάνος, Χριστοδουλάκης Θάνος και Χριστοδουλάκης Μάνος θα θέλαμε να απολογηθούμε για κάποιους λάθους χειρισμούς μας σχετικά με την αποχώρηση μας από την ομάδα της Δαμάστας και για ο,τι προσβλητικό ειπώθηκε προς την διοίκηση της. Απεναντίας τους ευχαριστούμε όλους θερμά και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο κ. Αντώνη Παπαδάκη για την στήριξη που μας παρείχαν καθ όλη την παραμονή μας στη ομάδα. Ειλικρινά δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιο παράπονο. Η επιθυμία να ιδρύσουμε το δικό μας σωματείο σαν παρέα υπάρχει εδώ και χρόνια και επιτέλους έχουμε τη δυνατότητα να το πραγματοποιήσουμε και να το υποστηρίξουμε. Η απόφαση αυτή δεν πηγάζει από κάποια δυσαρέσκεια προς την ομάδα της Δαμάστας και δεν έχουμε κανέναν απολύτως σκοπό και λόγο να υπονομεύσουμε τον όμιλο με τον οποίο έχουμε περάσει τόσες όμορφες στιγμές. Ευχόμαστε πραγματικά κάθε επιτυχία στην μετέπειτα πορεία της Δαμάστας. Αγαπήσαμε το χωριό σαν να ήταν δικό μας και παραμένουμε φίλοι της ομάδας!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook