Pics | “Τριπλέτα” ανακοινώσεων στη Δαμάστα!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Δαμάστας, γνωστοποίησε τις τρεις μεταγραφές που ολοκλήρωσε το σωματείο, τις προηγούμενες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα με τη φανέλα της Δαμάστας στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ θα αγωνίζονται τη φετινή χρονιά οι Γιάννης Μουντράκης, Νίνο, Στέλιος Μαθιουλάκης, με την διοίκηση να δείχνει πως στηρίζει το “μέλλον” του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ομάδα μας έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό τις μεταγραφικές της κινήσεις με ποδοσφαιριστές αναγνωρισμένης αξίας που θα μας βοηθήσουν να επιτύχουμε τους υψηλούς για την νέα χρονιά στόχους μας. Παράλληλα επενδύουμε στο μέλλον με την προσθήκη τριών νέων και ταλαντούχων και πολλά υποσχόμενων ποδοσφαιριστών. Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας Γιώργος Πολυχρονάκης φιλοξένησε σήμερα στο γνωστό μεζεδοπωλείο “50-50″ τα τρία νεαρά αποκτήματα μας. Ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είναι οι παρακάτω: Ο 17χρονος αμυντικός Νίνο από την ακαδημία του Εργοτέλη και την Γερμανική ΡΕΝΑ F.C. Ο 22χρονος τερματοφύλακας Μουντράκης Γιάννης που πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Aσημίου και ο ταλαντούχος 15χρονος Μαθιουλάκης Στέλιος. Τους καλοσωρίζουμε και τους τρείς στην οικογένεια της Δαμάστας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook