Κινητικότητα στον Ρούβα!

Τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά έχουν ξεκινήσει στην Γέργερη, θέλοντας η ομάδα να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό ο σχεδιασμός του Ρούβα για τη νέα αγωνιστική χρονιά, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν έρθει ήδη σε μια προφορική συμφωνία με αμυντικό ο οποίος τη περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ. Μάλιστα οι ανακοινώσεις δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθούν και τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα η διοίκηση του Ρούβα,  έχει επαφές με τερματοφύλακα που αγωνιζόταν και αυτός στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές.

Τώρα όσον αφορά τις ανανεώσεις, στον Ρούβα θα παραμείνει ο περυσινός κορμός της ομάδας, καθώς αυτό ήταν και επιθυμία του τεχνικού της ομάδας Απόστολου Παπακώστα, αντίθετα εκτός ομάδας τέθηκε ο Χατζιδάκης, ο οποίος πλέον είναι ελεύθερος να βρει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του.

Η φετινή χρονιά θα ξεκινήσει για τον Ρούβα χωρίς τον Χαλκιαδάκη, ο οποίος υπηρετεί την “μαμά πατρίδα” και αναμένεται να επιστρέψει τον Νοέμβριο, ενώ την χρονιά θα χάσουν και οι Παπακώστας και Νικάκης, οι οποίοι φεύγουν φαντάροι τον Σεπτέμβριο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook