Βλαχάκης: “Η φετινή χρονιά είναι παρακαταθήκη για το μέλλον”

Ο προπονητής του ΠΑΝΟΜ, Γιώργος Βλαχάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για το ματς με τον ΟΦΙ, την πορεία της ομάδας αλλά και την φετινή Α1.  

Το ματς της χρονιάς δίνει σήμερα στην Ιεράπετρα ο ΠΑΝΟΜ κόντρα στον ΟΦΙ (17.00) για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Ο προπονητής της Μαλιώτικης ομάδας, Γιώργος Βλαχάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για το ματς με τον ΟΦΙ, την πορεία της ομάδας αλλά και την φετινή Α1.

Αναλυτικά όσα είπε o Γιώργος Βλαχάκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές και τα πλεϊ οφ

«Παίζουμε τους κόπους μίας χρονιάς. Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας και αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει άπαντες. Κάναμε συνεχώς προπονήσεις για να είμαστε έτοιμοι στο ματς.  Θέλουμε την νίκη – πρόκριση και θα την πάρουμε. Ξέρουμε οτι ο ΟΦΙ είναι το φαβορί αλλά και κόντρα στον ΠΟΑ στον Τελικό ήμασταν αουτσάϊντερ. Έχουμε δείξει την αξία μας σε δύσκολα ματς. Εμείς έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο αφού μπορούμε να διεκδικήσουμε την άνοδό μας μέσω του θεσμού”.

Για το που θα κριθεί το ματς

“Έχουμε δουλέψει και ξέρουμε τα ατού αλλά και τις αδυναμίες του αντιπάλου. Έχει μία “καυτή” έδρα αλλά το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάστασηη. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με αντεπιθέσεις και να “κλείσουμε” τους χώρους. Θα είμαστε “σφιχτοί” στην άμυνα και έχουμε ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά”.

Για την Α1

“Χάσαμε τον τίτλο αλλά είμαστε δεύτεροι και θέλουμε να τερματίσουμε σε αυτή την θέση. Είμαστε στην Ελλάδα και δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τις αναδιαρθρώσεις. Υπάρχει δρόμος ακόμα μέχρι το φινάλε αν και ελπίζω να τελειώσει νωρίτερα από τις 10/6. Είμαστε από τις 25 Ιουλίου στο γήπεδο και υπάρχει καταπόνηση”.

Για την πορεία του ΠΑΝΟΜ

“Το πρόσημο της πορείας μας είναι θετικό. Πήραμε το Κύπελλο, παλέψαμε για το πρωτάθλημα. Προχωράμε στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Το σημαντικό είναι οτι η ομάδα πρωταγωνιστεί ξανά. Θέλαμε να ξανά βρεθούμε ψηλά. Και αυτό θα επιδιώξουμε και του χρόνου. Η φετινή χρονιά είναι παρακαταθήκη για το μέλλον. Αξιοποιούμε και τα μικρά παιδιά της περιοχής”.

Για τους φιλάθλους του ΠΑΝΟΜ

“Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξη. Προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι και να τους δίνουμε χαρά. Είναι δίπλα μας εντός και εκτός. Θα έρθουν και στην Ιεράπετρα. Θέλουμε να τους κάνουμε δώρο την πρόκριση”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook