Με τον Δήμαρχο Γόρτυνας συναντήθηκε η “Αναγέννηση”

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για τα γηπεδικά, μηχανολογικά και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ερασιτεχνικές ομάδες του Δήμου.

Συνάντηση του Προέδρου της  “Ερασιτεχνικής Ποδοσφαιρικής Αναγέννησης”, Μανώλη Λημναίου με τον Δήμαρχο Γόρτυνας, Νίκο Σχοιναράκη. 

Ο Πρόεδρος της Υποψήφιας παράταξης για την Προεδρία της ΕΠΣΗ, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο της παράταξης, Μανώλη Ζερβάκη, τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας, Γιάννη Παρασύρη και τα μέλη της παράταξης Αντώνη Μιχαλόπουλο και Αλέξανδρο Φουκαράλη, συναντήθηκε την Τρίτη (24/4) με τον Δήμαρχο Γόρτυνας, στο πλαίσιο της περιοδείας, όπου πραγματοποιεί σε όλο το Νομό Ηρακλείου, ενόψει των επικείμενων εκλογών για την προεδρία της ΕΠΣΗ.

Σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για τα γηπεδικά, μηχανολογικά και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ερασιτεχνικές ομάδες του Δήμου Γόρτυνα (Γόρτυς, Αγία Βαρβάρα, Ρούβα, Ασήμι και Χείμαρος.

Ο δήμαρχος Γόρτυνας, Νίκος Σχοιναράκης, δήλωσε:

“Η ‘’Ερασιτεχνική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση’’ με επισκέφτηκε με σκοπό να ενημερωθεί για τα γηπεδικά, μηχανολογικά και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ερασιτεχνικές ομάδες του Δήμου Γόρτυνα (Γόρτυς, Αγία Βαρβάρα, Ρούβα, Ασήμι και Χείμαρος.

Ως Δημοτική αρχή, είχαμε καταγράψει τα γηπεδικά και μηχανολογικά που είχαν αυτές οι ομάδες και είχαμε κάνει αιτήσεις τόσο στην Περιφέρεια Κρήτης, όσο και στον υφυπουργό αθλητισμό κ. Βασιλειάδη Γεώργιο και έχουμε διασφαλίσει κάποιες χρηματοδοτήσεις για τα γήπεδα των ομάδων του  Ρούβα και του Ασημίου.

Η περιφέρεια Κρήτης, έχει υποσχεθεί την χρηματοδότηση  για το γήπεδο Γόρτυς.

Επίσης υπάρχουν και δύο αιτήματα για χρηματοδότηση για τα γήπεδα των ομάδων Αγία Βαρβάρας και Χειμάρου, με την δημοτική αρχή να περιμένει την έγκριση αυτών των αιτημάτων , που με την σειρά της να προχωρήσει την δημοπράτηση αυτών των έργων,  ώστε να τελειώσουν όσο πιο γρήγορα και να δοθούν στην διάθεση των σωματείων.

Όλοι πρέπει να δίνουμε τα μέγιστα ώστε να παρέχουμε την δυνατότητα στα παιδιά να έχουν αυτές τις καλές εγκαταστάσεις για να μπορέσουν να αθλούνται και να γυμνάζονται, αλλά και να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα ταλέντα που θα έχει ο δήμος και να τα προωθήσουμε σε μεγαλύτερες ομάδες, μεγαλύτερων κατηγοριών”.

Ο πρόεδρος της “Ερασιτεχνικής Ποδοσφαιρικής Αναγέννησης”, Μανώλης Λημναίος δήλωσε:

“Ζητήσαμε και είχαμε μία συνάντηση με τον με τον Δήμαρχο Γόρτυνας κ. Σχοιναράκη Νικόλαο, με σκοπό να ενημερωθούμε για τα γηπεδικά, μηχανολογικά και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ερασιτεχνικές ομάδες του δήμου Γόρτυνα (Γόρτυς, Αγία Βαρβάρα, Ρούβα, Ασήμι και Χείμαρος.

Ενημερωθήκαμε από τον κ. Σχοιναράκη λεπτομερώς για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της περιοχής  του Δήμου Γόρτυνας.

Σκοπός μας είναι όλα αυτά τα προβλήματα  να τα καταγράψουμε και δουλεύοντας να κάνουμε ότι καλύτερο για τα Ερασιτεχνικά σωματεία ώστε να έχουν μία καλύτερη καθημερινότητα και καλύτερες εγκαταστάσεις με την βοήθεια πάντα του Δήμου και της περιφέρειας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook