Οι θέσεις της “Αναγέννησης” για τις εκλογές

Για τις εκλογές της ΕΠΣΗ μίλησαν οι Μανώλης Λημναίος και Μανώλης Ζερβάκης.

Ο Πρόεδρος της Υποψήφιας παράταξης για την ΕΠΣΗ «Ερασιτεχνική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση»,  Μανώλης Λημναίος και ο αναπληρωτής Πρόεδρος της παράταξης, Μανώλης Ζερβάκης, μίλησαν για τις εκλογές της τοπικής Ενωσης.

Αναλυτικά οι θέσεις της “Αναγέννησης” όπως τις ανέπτυξαν οι Μανώλης Λημναίος και Μανώλης Ζερβάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό ‘’Κόκκινο Κρήτης” :

Για την τωρινή διοίκηση της ΕΠΣΗ:

“Είναι μία Διοίκηση με έναν Πρόεδρο (Νίκο Τζώρτζογλου), που ότι είχε να δώσει το έδωσε τόσο στο Ηρακλειώτικο, όσο  και γενικά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Γιατί πρέπει οι ομάδες να ψηφίσουν την «Ερασιτεχνική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση»

“Η «Ερασιτεχνική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση» είναι μεν η «ρομαντική» παράταξη του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αλλά έχει πλάνο και σχέδιο για όλους τους τομείς. Και αυτά θα ανακοινωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα”.

Για την αλλαγή της δομής διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ

” Έχουμε έτοιμο, ένα πολύ πιο εξειδικευμένο πλάνο για την αλλαγή της δομής διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, απέναντι σε ένα υπάρχων ξεπερασμένο  μοντέλο”.

Για το αν οι ομάδες θα πρέπει να έχουν στον πάγκο τους διπλωματούχο προπονητή ή όχι

“Θα πρέπει να υπάρξει η σωστή ταύτιση προπονητή-ομάδας και αθλητή, ενώ επίσης θα πρέπει να κατηγοριοποιηθούν οικονομικά  οι κατηγορίες των πρωταθλημάτων με πλαφόν ανά κατηγορία στον μισθό του προπονητή”.

Για την Διαιτησία

“Είναι απαράδεκτο και ανήκουστο, ενώ υπάρχει στην οδό Πηνειού ιδιόκτητος χώρος που ανήκει στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου που γινόταν μέχρι πρότινος τα μαθήματα διαιτησίας, η ΕΠΣΗ να υποχρεώνει πλέον τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου και τους διαιτητές να πηγαίνουν σε άλλους χώρους να γίνονται τα μαθήματα διαιτησίας με χορηγία, την ίδια στιγμή που δεν υπάρχει γυμναστής για τους διαιτητές ΕΠΣΗ. Εδώ πρέπει να σταθούμε και να επισημάνουμε την υποχρεωτική και απαραίτητη  πρόσληψη γυμναστή διαιτητών.

Επίσης είναι πρωτοφανές και ανήκουστο  η ΕΠΣΗ να μην έχει πάρει θέση σε δημοσιεύματα Τοπικού Μ.Μ.Ε., που κάνουν λόγο για νεαρό μέθυσο διαιτητή, για παχουλούς και καλοφαγωμένους διαιτητές και την ίδια ώρα να έχει την απαίτηση οι παράγοντες, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι να σέβονται τους διαιτητές.

Δεν μπορεί να απαξιώνεται και να υποβαθμίζεται ο «άρχοντας» ενός ποδοσφαιρικού αγώνα  από την ίδια την Ένωση και φιλικά προς σε αυτήν Μ.Μ.Ε.

Ας το καταλάβουν άπαντες, όταν έχουμε καλούς διαιτητές έχουμε και καλό ποδόσφαιρο, χωρίς καλούς διαιτητές δεν μπορεί να υπάρξει και καλό ποδόσφαιρο”.

Για την επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη Σταύρο

“Ήταν μία συνάντηση γνωριμίας  ανάμεσα στην «Ερασιτεχνική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση» με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη Σταύρο και με τον Αντιπεριφερειάρχη για θέματα Αθλητισμού κ. Συριγονάκη Νίκο. Και για μία ακόμη φορά θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την μακρόχρονη προσφορά τους στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο και για την ουδέτερη στάση που τηρούν, τόσο οι ίδιοι όσο και η Περιφέρεια, ιδίως ενόψει των επικείμενων εκλογών στην ΕΠΣΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook