Αναχώρησε με τις ευχές όλου του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου

Η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ “πέταξε” για Αθήνα, προκειμένου να αγωνιστεί την Τετάρτη με τις Κυκλάδες στον ημιτελικό του Final Four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Με τις ευχές όλου του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ αναχώρησε σήμερα το πρωί για Αθήνα, προκειμένου να αγωνιστεί στο Final Four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Την Δευτέρα του Πάσχα έγινε προπόνηση στο γήπεδο της Μινωικής για τους 18 ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεγεί στην αποστολή ενώ το παρών έδωσαν οι κ.κ. Βαγγέλης Παπαγγελής και Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης εκ μέρους της Επιτροπής Μικτών όπως και ο μέγας χορηγός των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων του Ηρακλείου κ. Αντώνης Παπαδάκης.

Η συγκέντρωση για την αναχώρηση είχε δοθεί στις 05:30 τα ξημερώματα στο αερδορόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” ενώ η αποστολή θα “πέταξε” στις 07:00 για Αθήνα.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεγεί από τον κ. Χατζησεβαστό είναι οι:

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑ
1 ΝΕΟΚΟΣΜΙΔΗΣ              ΧΡΗΣΤΟΣ Κ19 ΟΦΗ
2 ΨΙΜΟΠΟΥΛΟΣ              ΝΙΚΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
3 ΛΙΛΟ ΕΡΛΙΝΤ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
4 ΒΟΡΓΙΑΣ ΜΑΝΟΣ ΠΟΑ
5 ΦΑΪΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΜ
6 ΣΤΑΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
7 ΓΚΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
8 ΣΑΒΟΥΙΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ ΛΙΝΤΟ
9 ΖΗΔΙΑΝΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΝΤΟ
10 ΜΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΝΤΟ
11 ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ  ΜΑΝΟΣ ΟΦΗ ΄94
12 ΣΜΠΩΚΟΣ ΜΑΝΟΣ ΟΦΗ ΄94
13 ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΤΙΤΟΣ ΟΦΗ ΄94
14 ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΦΗ ΄94
15 ΤΣΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΟΦΗ ΄94
16 ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ ΟΦΗ ΄94
17 ΠΑΚΙΟΥΦΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΦΗ ΄94
18 ΡΟΔΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΦΗ ΄94

Η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «PLAZA RESORT» στο Σούνιο, εκεί που θα βρίσκονται όλες οι αποστολές των Μικτών που συμμετέχουν στο Final Four.

Όλοι οι αγώνες της τελικής φάσης θα γίνουν στο γήπεδο της Βάρης. Την Τετάρτη του Πάσχα 11 Απριλίου στις 12:00 θα γίνει ο πρώτος ημιτελικός Κυκλάδες-Ηράκλειο και στις 15:30 ο δεύτερος ημιτελικός Μακεδονία-Αχαϊα.

Την Παρασκευή 13 Απριλίου θα γίνει στις 12:00 ο μικρός Τελικός και στις 15:30 θα ακολουθήσει ο Τελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή Νέων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook