Οι αποφάσεις για τον Τελικό

Παρουσία εκπροσώπων των ΠΑΝΟΜ και ΠΟΑ πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣΗ σύσκεψη ενόψει του Κυριακάτικου Τελικού του Κυπέλλου,

Παρουσία εκπροσώπων των φιναλίστ ΠΑΝΟΜ και ΠΟΑ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της ΕΠΣΗ σύσκεψη ενόψει του τελικού Κυπέλλου, που θα γίνει την Κυριακή 25 Μαρτίου στο γήπεδο Τυμπακίου με ώρα έναρξης στις 17:00.

Το παρών έδωσαν οι κ.κ. Βλαστός και Μπελιβανάκης από τον ΠΑΝΟΜ και ο κ. Τσαϊνης από τον ΠΟΑ ενώ την ΕΠΣΗ εκπροσώπησαν οι κ.κ. Κουτεντάκης, Παπαγγελής, Μαθιουδάκης και Θεοδοσάκης.

Μετά από κλήρωση που έγινε, οι φίλοι του ΠΟΑ θα παρακολουθήσουν τον Τελικό από την κεντρική κερκίδα του γηπέδου ενώ οι φίλοι του ΠΑΝΟΜ από την νότια κερκίδα πίσω από το τέρμα.

Η τιμή εισιτηρίου ορίστηκε στα 5 ευρώ. Η ΕΠΣΗ έχει αποφασίσει να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας από τον φίλαθλο κόσμο που θα δώσει το παρών στο γήπεδο του Τυμπακίου και θα δοθούν στο ΚΕ.ΠΕ.Π. Πόμπιας και στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Τυμπακίου.

Το επίσημο δείπνο που θα παραθέσει και φέτος η ΕΠΣΗ πριν τον τελικό Κυπέλλου θα γίνει την Παρασκευή 23 Μαρτίου και ώρα 20:30 στο εστιατόριο «Πετούσης» με προσκεκλημένες τις αποστολές των δύο φιναλίστ και τους διαιτητές του τελικού.

Τα τιμώμενα πρόσωπα του τελικού από την ΕΠΣΗ είναι οι: Κρητικός Ιωάννης (ΠΑΝΟΜ), Μαστρογιαννάκης Μιχάλης (ΠΟΑ), οικογένεια Καμπουράκη (Δόξα Γαλιάς), Σαββάκης Ζαχαρίας (Μοίρες), Μπουμάκης Μιχάλης (Γόρτυς), Κοτσυφάκης Αντώνης (Ερ. ΟΦΗ) και ο μαντιναδολόγος Μανόλης Μακρυδάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook