Φουκαράκης: “Το να παίζεις σε Τελικό είναι ξεχωριστό για τον καθένα”

Ο επιθετικός του ΠΑΝΟΜ, Γιάννης Φουκαράκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για τον Κυριακάτικο Τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ με τον ΠΟΑ, για το γεγονός οτι θα γίνει στο Τυμπάκι αλλά και την φετινή Α1 ΕΠΣΗ. 

Ο ΠΑΝΟΜ θα αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή (25/3) στο Τυμπάκι τον ΠΟΑ στον Τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. 

Ο έμπειρος παίκτης της Μαλιώτικης ομάδας, Γιάννης Φουκαράκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για τον Τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ με τον ΠΟΑ, για το γεγονός οτι ο Τελικος θα γίνει στο Τυμπάκι αλλά και την φετινή Α1.

Αναλυτικά όσα είπε o Γιάννης Φουκαράκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για τoν Τελικό του Κυπελλου ΕΠΣΗ (25/3)

“Όλοι μας ζούμε γι΄αυτήν την στιγμή. Είναι μια επιτυχία για την ομάδα που έχει να παίξει σε Τελικό 11 χρόνια. Το να παίζεις σε Τελικό είναι ξεχωριστό για τον καθένα και το έχω ξανά ζήσει το συναίσθημα. Το περιμένεις πως και πως και προετοιμάζεσαι όλη την χρονιά για να φτάσει στην… πηγή. Παίζουμε σε ένα ματς τους κόπους μία χρονιάς. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος και τον περιμένουμε να σηκώσουμε την κούπα”.

Για τον αντίπαλο στον Τελικό, τον ΠΟΑ

“Αν και σε έναν Τελικό δεν υπάρχουν φαβορί, είναι μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και αυτό του δίνει ένα αβαντάζ. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο όμως και κάθε ματς ξεκινάει από το 0-0. Οι πιθανότητες κατάκτησης του τροπαίου είναι 50-50”.

Για το γεγονός οτι ο Τελικός θα γίνει στο Τυμπάκι

“Σε όποιο γήπεδο και να γίνει ο Τελικός είναι ένα σημαντικό ματς και αυτό δεν αλλάζει. Το γήπεδο στο Τυμπάκι το ξέρουμε και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος και να το ευχαριστηθεί. Μπορεί να είναι λίγο μακριά αλλά όλοι οι δρόμοι την Κυριακή οδηγούν στο Τυμπάκι καθώς είναι Κυριακή και Εθνική Γιορτή”.

Για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ

“Ο Γιούχτας είναι η καλύτερη ομάδα και δίκαια είναι στην κορυφή. Η διαφορά που έχει “χτίσει” θεωρώ οτι δεν καλύπτεται. Ο τίτλος έχει κριθεί υπέρ του 99,9%, για να μην πω 100% . Εμείς πήγαμε πάρα πολύ καλά και είμαι ευχαριστημένος από την πορεία μας. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς ενώ αλλάξαμε και προπονητή. Είναι μεγάλη η καταπόνηση στους παίκτες καθώς είναι πολλά τα ματς και όλοι δουλεύουν και προπονούνται ταυτόχρονα”.

Για τον φετινό ΠΑΝΟΜ

“Ο Γιάννης Κουλούρας είχε μία πολύ θετική παρουσία στην ομάδα και όλα τα προηγούμενα χρόνια βοήθησε τα μέγιστα. Όμως και η διάδοχη κατάσταση μας βοηθάει πάρα πολύ. Έχουμε ένα καλό κλίμα και φέτος έχουμε μία καλή παρουσία στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο”.

Για την επιτυχία της Μικτής Νέων

“Πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς. Το Ηράκλειο βρίσκεται σταθερά στην ελίτ. Το έχω ζήσει και εγώ παλιότερα. Υπάρχει ταλέντο και διάρκεια. Έχουμε καλές φουρνιές παικτών”.

Για την φετινή Α1 και το σύστημα διεξαγωγής της

“Είμαι για τρίτη χρονιά σε αυτό το πρωτάθλημα. Είναι πολύ δυνατό. Μετέχουν καλές ομάδες με έμπειρους παίκτες. Είναι υψηλό το επίπεδο. Γίνεται χαμός στην ουρά. Θεωρώ οτι ο πρώτος είναι πρώτος και αυτό δεν αλλάζει. Σε ένα Μαραθώνιο είναι κρίμα να τα χάνεις όλα σε ένα ματς”.

Για τον ίδιο

“Είμαι ευχαριστημένος στον ΠΑΝΟΜ και προσπαθώ με τα γκολ μου να βοηθάω την ομάδα. Είμαι κοντά στο σπίτι μου και όλα κυλάνε μία χαρά στην ομάδα. Είμαστε μία καλή παρέα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook