Η ανάρτηση – απάντηση του Λάμπρου Κεφαλούκου

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Ο. Τυμπακίου μετά το ματς με τον Γιούχτα.

Η ανάρτηση- απάντηση στην ανακοίνωση του Α.Ο.Τ του Λάμπρου Κεφαλούκου στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Με λύπη μου ενημερώθηκα ότι η ομάδα του Τυμπακίου αναφέρθηκε με ανακοίνωση προς το πρόσωπο μου και κατακρίνει την ενέργεια μου κατά του ποδοσφαιριστή Ηρ. Αναγνωστάκη.

Θα ήθελα και εγώ να εκφράσω τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν. Κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου ο επιθετικός της ομάδας τους προσπάθησε να μπει στην περιοχή μας σε μια διεκδικήσιμη φάση με αποτέλεσμα να πέσει έξω από την περιοχή για να πάρει φάουλ, το οποίο και πήρε. 

Εγώ λοιπόν έτρεξα από πάνω του και του ζήτησα τον λόγο που έπεσε τόσο εύκολα τότε ο ποδοσφαιριστής με το νούμερο 6 ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο και με έσπρωξε βίαια, το οποίο έκανα και εγώ.

Παράλληλα ήρθε και ο ποδοσφαιριστής Ηρ. Αναγνωστάκης από πίσω μου και πλάϊ μου, ο οποίος με έσπρωξε και αυτός τότε και εγώ άνοιξα το χέρι μου χωρίς να βλέπω μπρος τα πίσω έτσι ώστε να τον απωθήσω αλλά και για να προστατέψω τον εαυτό μου χωρίς να έχω σκοπό να τον χτυπήσω με συνέπεια να τον βρω στο κεφάλι ή το πρόσωπο δεν είμαι σίγουρος.

Πάραυτα ο διαιτητής μας “κιτρίνισε” και συνέχισε το παιχνίδι, το οποίο και τέλειωσε υπέρ εμάς (1-0).

Εγώ στο τέλος του ματς θεώρησα σωστό να πάω στα αποδυτήρια της αντίπαλης ομάδας μόνος μου και να προσπαθήσω να εξηγήσω ότι σε βρήκα άθελα μου από την στιγμή που με έσπρωξε και αυτός και γύρισα το χέρι μου μηχανικά ή ενστικτωδώς χωρίς να έχω καμία πρόθεση να τον χτυπήσω.

Τότε μου απάντησε λεκτικά ο ποδοσφαιριστής τους άστα αυτά πες τα αλλού αυτά είναι δανεικά.

Δεν κατάλαβα δηλαδή; Τα δανεικά είναι απειλή ή προειδοποίηση;

Και επειδή δανεικά δεν παίρνω ίσα – ίσα δίνω κιόλας, απειλές δεν δέχομαι από κανέναν, πόσο μάλλον από αγνώστους και στην τελική όταν πέρυσι είχα την τύχη και την τιμή να αγωνίζομαι στην ομάδα του Ηροδότου δηλαδή του φετινού πρωταθλητή Γ’ Εθνικής, στο περυσινό παιχνίδι μεταξύ μας στην έδρα σας κατά την διάρκεια του ματς μου πετάξατε εάν κινητό παλαιάς κοπής το οποίο πέρασε δίπλα από το κεφάλι μου έσκασε στο έδαφος και έγινε χίλια κομμάτια τότε τρέχατε οι παράγοντες να το πάρετε από τα χεριά μου για να μην τιμωρηθείτε.

Όπως επίσης συγκεκριμένος παίχτης ο οποίος δεν είναι και Ελληνικής καταγωγής να βρίζει τις μάνες μας και όταν του είπα ότι υπάρχει συμπαίκτης μου που έχει χάσει την μητέρα του και κατάλαβε τις μ…. που έλεγε φοβούμενος και το 2ο γύρο, το γύρισε το… μπιφτέκι.

Τότε εγώ τι θα έπρεπε να κάνω να σας βγάλω στο cnn; Και για να τελειώσω επειδή εγώ δεν έχω την δύναμη να παίρνω φίλους ή γνωστούς δημοσιογράφους σε σάϊτ, τους οποίους δεν κατηγορώ αυτοί την δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποι, αλλά δεν θα αφήσω κανέναν να περιφέρει το όνομα μου και να το διασύρει όπως αυτός νομίζει και αν είναι να με κατακρίνει κάποιος αυτός

Θα είναι μόνο ο Θεός με κάθε σεβασμό προς την ομάδα του Τυμπακίου του φίλαθλους της αλλά και την ιστορία της….

ΥΓ…. Μετά από τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο και στα 36 μου πλέον ήρθε η ώρα νομίζω όταν λέγονται αλήθειες να λέγονται ολόκληρες και όχι μισές και πραγματικά ποτέ δεν θυμάμαι να έχω απαντήσει σε ανακοίνωση ομάδας ή να έχω κάτι προσωπικό με παίχτη από την εποχή που αγωνιζόμουν σε πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα Α…Β…Γ Εθνικής…

Πόσο μάλλον τώρα που αγωνιζόμαστε περισσότερο για διασκέδαση παρά για χρήματα….Και μετά από όλα αυτά αφαιρώ την συγγνώμη μου, που προσπάθησα να εκφέρω χωρίς να απολογηθώ όπως μου είπαν, διότι θεωρώ αστοχεί την ανακοίνωση σας αλλά αντίθετα θα πω το συγγνώμη σε όλους εσάς που διαβάσατε το κουραστικό αυτό κείμενο και χαρίσατε σε κάτι τόσο μικρό και μεμονωμένο το χρόνο σας πόσο μάλλον σε εμένα που το έγραψα….

Με εκτίμηση σε όλους αυτούς που θέλουν να λένε και να μαθαίνουν τις αλήθειες ολόκληρες προς πασά κατεύθυνση….Στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο….»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook