Παγωμένος: “Είμαι τυχερός που δουλεύω σε τέτοιες συνθήκες”

Ο τεχνικός του Πόρου, Νίκος Παγωμένος, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την φετινή εντυπωσιακή πορεία της ομάδας του στην Α2, το πρωτάθλημα αλλά και το πλάνο της Διοίκησης. 

Ο Πόρος κάνει… περίπατο στο φετινό πρωτάθλημα τςη Α2 ΕΠΣΗ και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο και την άνοδο, έχοντας ήδη πάρει μία διαφορά 12 βαθμών από την δεύτερη Αγία Βαρβάρα.

Ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Παγωμένος, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την φετινή εντυπωσιακή πορεία του Πόρου στην Α2, το πρωτάθλημα αλλά και το πλάνο της Διοίκησης.

Αναλυτικά όσα είπε o Νίκος Παγωμένος, στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την φετινή πορεία του Πόρου 

«Έχουμε αποκτήσει μία σεβαστή διαφορά αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει η δουλειά. Θέλουμε να διατηρήσουμε την καλή εικόνα που έχουμε “χτίσει” μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Έχουμε 16 νίεκς σε 18 ματς και αυτό λέει πολλά για την προσπάθεια που έχουν κάνει οι παίκτες μου. Δεν υπάρχει εύκολο ματς και ειδικά στον δεύτερο γύρο όπου κρίνονται όλα, τα ματς θα δυσκολέψουν περισσότερο. Επίσης όλοι θέλουν να κερδίσουν το φαβορί”.

Για το διπλό επί του Δία (1-2)

“Κάναμε μία ανατροπή που δείχνει το μέταλλο της ομάδας μου. Κάναμε μία επαγγελματική νίκη. Το έχουμε ξανά κάνει. Δεν χαλαρώνουμε ούτε λεπτό και συνεχίζουμε. Είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας”.

Για το πόσο δύσκολο είναι να κοουτσάρεις μία ομάδα με δυνατό ρόστερ

“Όλα τα παιδιά είναι αξιόλογα. Αξίζουν όλοι. Προσπαθώ να κάνω μία σωστή και δίκαιη διαχείριση του ρόστερ, Εγώ αποφασίζω ποιος θα παίζει ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκεται”.

Για το πρωτάθλημα της Α2

“Είναι αμφίρροπο και θα έχει ενδοαφέρον μέχρι το τέλος ενώ υπάρχουν και τα πλεϊ οφ και πλεϊ άουτ. Κανένα ματς δεν είναι εξ αρχής… τελειωμένο. Γίνονται ωραία ματς με ανατροπές. Οι ομάδες της ουράς κερδίζουν τις πιο πάνω”.

Για τον Πόρο

“Υπάρχει ένα πλάνο από την αρχή της σεζόν. Τώρα κοιτάζουμε το πρωτάθλημα και μετά βλέπουμε. Η ομάδα προχωράει με μία άξια Διοίκηση που μας τα παρέχει όλα. Είμαι τυχερός που δουλεύω σε τέτοιες συνθήκες. Θέλουμε στο τέλος να τους δικαιώσουμε. Το γηπεδικό είναι ένα θέμα που μας απασχολεί διαχρονικά. Οι φίλαθλοι είναι δίπλα μας”.

Για τις επιτυχίες των Μικτών της ΕΠΣΗ

“Γίνεται πολύ καλή δουλειά. Το θέμα είναι να μην χαθούν στην πορεία τα ταλέντα. Οι επιτυχίες των Μικτών μας μόνο τυχαίες δεν είναι. Θα υπάρξει και ανάλογη συνέχεια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook