Διπλή “μάχη” στο Μοσχάτο

Η Μικτή Νέων της ΕΠΣΗ να αντιμετωπίζει στις 11:30 το πρωί την Άρτα και θα ακολουθήσει στις 14:00 ο αγώνας των Παίδων με την Αργολίδα.
 

Έφτασε η σημαντική μέρα για τις Μικτές Ομάδες Νέων και Παίδων ΕΠΣΗ με τα νοκ-άουτ παιχνίδια της δεύτερης φάσης. 
Οι δύο αγώνες θα γίνουν σήμερα στο γήπεδο του Μοσχάτου, με την Μικτή Νέων να αντιμετωπίζει στις 11:30 το πρωί την Άρτα και θα ακολουθήσει στις 14:00 ο αγώνας των Παίδων με την Αργολίδα.
Οι Eνωσιακοί προπονητές Γιάννης Χατζησεβαστός και Αντώνης Φραγκάκης επέλεξαν τις εξής 18άδες για τις αναμετρήσεις:
Η 18άδα της Μικτής Νέων: Νεοκοσμίδης (Κ19 ΟΦΗ), Ψιμόπουλος, Λίλο (Εργοτέλης), Βοργιάς (ΠΟΑ), Κατσαμάνης (Αλμυρός), Στακάκης, Γκίκας (Ολυμπιακός), Σαβουϊδάκης, Ζηδιανάκης, Μαμουλάκης (Λίντο), Παπαδάκης, Σμπώκος, Κουτεντάκης, Μανιουδάκης, Τσαμπουράκης, Γκλεζάκος, Πακιουφάκης, Ροδίτης (ΟΦΗ).
Η 18άδα της Μικτής Παίδων: Τσέρος, Γαλανάκης Γ., Σφακιανάκης, Ρεθεμιωτάκης (Εργοτέλης), Μαμουλάκης, Σωμαράκης, Γκρίτζαλης (Λίντο), Θαλασσινός, Σαντοριναίος, Ρούκα, Δασκαλάκης (ΠΟΑ), Γεωργαλής, Χαλκιαδάκης, Αμανάκης, Κουτάντος (ΟΦΗ), Κακουλάκης (Παναθηναϊκός), Σπυριδάκης Μιχ. (Καμηλάρι), Σπυριδάκης Ι. (ΑΟ Τυμπακίου).
Την αποστολή θα συνοδέψουν από την Επιτροπή Μικτών Ομάδων οι Βαγγέλης Παπαγγελής, Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, Κώστας Θεοδοσάκης και ο φροντιστής Μάρκος Κλουβιδάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook