Αρκετή δουλειά έχει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ

Την προσεχή Τρίτη κλήθηκαν σε απολογία ομάδες, προπονητές και παράγοντες.

Οι κλήσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής: 

ΠΑΟΚ       

ΘΕΜΑ : ΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Η., καλεί την ΤΡΙΤΗ 06/02/2018 και ώρα 18.30’, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας και τον Εκπρόσωπό σας κ. Μακατουνάκη Μ.,  σε γραπτή ή προφορική απολογία, για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος, της 27/01/2018 ΜΙΝΩΙΚΗ – ΠΑΟΚ.

Τυχόν υπομνήματά σας και σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να περιέλθουν στη Γραμματεία της παρούσας Πειθαρχικής Επιτροπής μέχρι την ημέρα συζήτησης της υπόθεσης.

 

ΡΟΥΒΑΣ        

ΘΕΜΑ : ΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  – Β. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Η., καλεί την ΤΡΙΤΗ 06/02/2018 και ώρα 18.30’, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας και τον Β. Προπονητή σας κ. Σταματάκη Ν.,  σε γραπτή ή προφορική απολογία, για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος, της 28/01/2018 ΡΟΥΒΑΣ – ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Tυχόν υπομνήματά σας και σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να περιέλθουν στη Γραμματεία της παρούσας Πειθαρχικής Επιτροπής μέχρι την ημέρα συζήτησης της υπόθεσης.

 

ΑΟΚ       

ΘΕΜΑ : ΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  –  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ   – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Η., καλεί την ΤΡΙΤΗ 06/02/2018 και ώρα 18.30’, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας καθώς και τον Προπονητή σας κ. Χωματά Δ. και τον Εκπρόσωπό σας κ. Βερδιάκη Φ., σε γραπτή ή προφορική απολογία, για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος, της 28/01/2018 ΑΟΚ – ΔΩΡΙΕΑΣ.

Τυχόν υπομνήματά σας και σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να περιέλθουν στη Γραμματεία της παρούσας Πειθαρχικής Επιτροπής μέχρι την ημέρα συζήτησης της υπόθεσης.

 

ΔΩΡΙΕΑΣ  

ΘΕΜΑ : ΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  –  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ   -Β. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Η., καλεί την ΤΡΙΤΗ 06/02/2018 και ώρα 18.30’, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας καθώς και τον Προπονητή σας κ. Παπαδάκη Λ. και τον Β. Προπονητή σας κ. Κοντάκη Γ., σε γραπτή ή προφορική απολογία, για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος, της 28/01/2018 ΑΟΚ – ΔΩΡΙΕΑΣ.

Τυχόν υπομνήματά σας και σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να περιέλθουν στη Γραμματεία της παρούσας Πειθαρχικής Επιτροπής μέχρι την ημέρα συζήτησης της υπόθεσης”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook